O teorie a conspiraţiei explozivă: Vaticanul, împreună cu un cartel de droguri din Mexic, ar pune la cale asasinarea preşedintelui Trump

4.884 vizualizari

Mulţi dintre noi poate nu cunoaştem, dar istoria secretă a omenirii ne mai spune un fapt mai puţin abordat de către istorici: papa Pius al IX-lea (cel mai longeviv papă din istorie – între 1846 şi 1878) a fost un simpatizant al Confederaţiei Statelor Americane (partea sudică a SUA, care s-a desprins de Nord în timpul războiului civil american). Vedeţi mai multe într-un excepţional articol din 2009 de pe blogul Catolic Knight, intitulat „Papa Pius al IX-lea şi Confederaţia”. Din această perspectivă, n-ar fi exclus ca papa Pius al IX-lea să fi fost în spatele asasinării din 1865 a preşedintelui SUA, Abraham Lincoln, un duşman al papei.

Pe de altă parte, Cavalerii de Malta, o organizaţie creştină catolică care s-a aflat şi se află în conflict cu şefii Vaticanului, şi-a sprijinit întotdeauna preşedinţii pe care ea i-a dat, cum ar fi Abraham Lincoln, J. F. Kennedy sau actualul nou preşedinte, Donald Trump. Dintre cei 3, primii 2 preşedinţi au fost asasinaţi… deci urmează Trump?

La festivitatea de investire a noului preşedinte al SUA, Donald Trump, de la mijlocul lunii ianuarie 2017, a participat cardinalul catolic Timothy Dolan, şi el membru al Cavalerilor de Malta, care a citit versete din „Cartea înţelepciunii a lui Solomon”, o carte „sfântă” pentru cavalerii maltezi şi marginală pentru restul creştinilor (deşi ea e inclusă în Biblie). Citiţi mai multe de pe site-ul christiantoday.com.

Oricum papa Francisc nu-l vede cu ochi buni pe Trump. Încă de anul trecut, din 2016, papa Francisc spunea despre Donald Trump că nu ar fi creştin: „O persoană care se gândeşte să construiască ziduri, oriunde ar fi ele, şi nu poduri, nu este un creştin. Nu despre asta e Biblia”, a spus papa, într-un articol publicat pe 18 februarie 2016 pe cbsnews.com.

Ei bine, şi acum urmează „bomba”… Pe 27 ianuarie 2017, aşa cum scrie şi Wall Street Journal, papa Francisc a preluat controlul asupra Cavalerilor de Malta, un ordin religios care există de 900 de ani. Pe de altă parte, tot în ianuarie 2017, aşa cum ne anunţă site-ul Radio Europa Liberă (rferl.org), autorităţile ruse au arestat 6 agenţi FSB (serviciul secret rusesc, fostul KGB), acuzaţi că ar fi spionat pentru CIA.

Însă, conform unui videoclip postat de pe YouTube de utilizatorul Lucid Dreamer (pe care îl puteţi vedea la finalul articolului), cei 6 spioni ruşi arestaţi ar fi relevat anchetatorilor faptul că Vaticanul ar urmări asasinarea preşedintelui american Donald Trump, cu ajutorul cartelului mexican de droguri Juarez (ce operează la graniţa dintre Mexic şi SUA). Oricum, acest cartel ar avea tot interesul să-l omoare pe Trump, şi asta pentru că acesta intenţionează să ridice un zid între SUA şi Mexic, afectându-i astfel foarte mult operaţiunile ilicite efectuate (în special trafic de droguri). Conform Wikipediei, cartelul Juarez ar face profit 800 de milioane de dolari pe lună, ceea ce ar însemna aproape 10 miliarde de dolari pe an, o sumă cu adevărat fantastică.