O ştire de azi îmi confirmă faptul că am avut dreptate încă din 2009 când vorbeam cât de periculos şi letal e vaccinul Gardasil pentru fetiţele din România

3.373 vizualizari

În 2009, într-o serie de articole, am vrut să atrag atenţia publicului asupra pericolului reprezentat de vaccinul Gardasil, împotriva virusului HPV (ce ar produce cancerul de col uterin), vaccin promovat de Ministerul Sănătăţii din România pentru a fi folosit de către adolescentele din şcoli (vezi de exemplu acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/noi-dovezi-stiintifice-care-demonstreaza-ca-vaccinul-gardasil-impotriva-virusului-hpv-poate-fi-mortal/). Că am avut atunci dreptate când am spus că acest vaccin nu este sigur deloc pentru adolescente, se poate vedea din ştirea următoarea de pe Office of Medical and Scientific Justice (omsj.org). Citez din ea:

Gardasil, vaccinul pentru virusul HPV, s-ar putea să nu fie atât de sigur precum cred susţinătorii săi. Organizaţia Judicial Watch a anunţat că a primit documente de la Departamentul Sănătăţii şi Serviciilor Sociale al SUA, prin care se relevă faptul că prin Programul său de Compensare Naţională a Victimelor produse de Vaccinuri (VICP) s-a plătit suma de 5.877.710 de dolari drept despăgubiri pentru 49 de persoane afectate de vaccinurile împotriva virusului HPV. „Aceste informaţii guvernamentale ne arată că îngrijorările privind folosirea lui Gardasil au fost întemeiate. Oficialii din Sănătate ar trebui să se oprească în a mai folosi Gardasil pe copii”, a spus Tom Fitton, preşedintele lui Judicial Watch.

Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA (CDC) recomandă folosirea vaccinului Gardasil, pentru toate persoanele de sex feminin, cu vârste cuprinse între 9 şi 26 de ani, pentru a se proteja împotriva virusului HPV. În ciuda acestor recomandări, faptele arată că vaccinul Gardasil este chiar periculos. În perioada 1 septembrie 2010 – 15 septembrie 2011, pe teritoriul SUA s-a semnalat moartea a 26 de persoane, imediat după ce s-au vaccinat cu Gardasil, înregistrându-se totodată şi incidente de paralizie, pancreatite, orbire, probleme de vorbire sau pierderi de memorie pe termen scurt.

P.S. Precum v-am spus şi acum 3 ani şi jumătate, este absolut revoltător cum oficialii din România au acceptat şi chiar au promovat vaccinarea fetiţelor din ţara noastră cu Gardasil, ştiind câte efecte adverse (şi chiar letale) are acest vaccin. Şi timpul a demonstrat că am avut dreptate atunci când am vorbit despre acest lucru… Nu-i nimic, bine că Merck Pharmaceuticals, corporaţia farmaceutică ce fabrică acest vaccin, are profituri uriaşe…