O sondă spaţială extraterestră, deghizată sub forma unei comete de 4 km lăţime, ce scoate sunete bizare, se îndreaptă spre Pământ pentru a ne distruge!

8.781 vizualizari

cometa spre pamantDin ce în ce mai mulţi conspiraţionişti vorbesc despre faptul că în septembrie 2015, în jurul datelor 22-24 septembrie 2015, ceva groaznic se va întâmpla pentru planeta noastră. Eu nu cred că se va întâmpla nimic, dar am datoria de a vă preveni încă o dată împotriva acestor manipulări, prezentând faptele aşa cum ele sunt expuse.

Deşi mai sunt unii conspiraţionişti care vorbesc de sosirea planetei X, totuşi, aşa cum am mai spus şi alte dăţi, e vorba de aşa-zisa prăbuşire în Oceanul Atlantic a unei comete sau meteorit, lucru care ar putea declanşa un tsunami. Acest lucru îl putem întâlni într-un videoclip de pe YouTube, din care vă fac în acest articol un scurt rezumat.

* În videoclip se spune că acest obiect ceresc care ar ameninţa Pământul ar fi o cometă, cu lăţimea de 4 kilometri, care scoate un sunet ciudat. S-a identificat şi această cometă… e vorba de cometa 67/P Ciurimov-Gherasimenko, pe care a ajuns sonda spaţială Rosetta în noiembrie 2014.

* Cometa 67/P scoate un sunet ciudat, produs, probabil, “de oscilaţiile câmpului magnetic al acestui corp cosmic”, conform oamenilor de ştiinţă de atunci.

* Istoria descoperirii cometei e şi mai ciudată: ea a fost descoperită pe 11 septembrie 1969, ziua unei eclipse solare şi ziua în care URSS a efectuat un test nuclear.

* Apoi, dintr-o hartă, pe care o puteţi vedea mai jos, aflăm locul unde s-ar prăbuşi această cometă, la mii de kilometri est de coasta Statelor Unite, în Oceanul Atlantic. Dacă, într-adevăr, s-ar întâmpla acest lucru, oraşul New York ar fi măturat de pe faţa Pământului în calea tsunami-ului.

prabusire cometa

Într-un articol din noiembrie 2014 – Sonda spaţială Rosetta, ajunsă lângă cometa 67/P, a detectat un sunet misterios! Ar putea fi această cometă o navă spaţială extraterestră construită cu milioane de ani în urmă? – vorbeam şi eu despre această cometă şi despre posibilitatea ca ea să fie o străveche sondă extraterestră. Citez din acel articol:

Unii cred că Ciuriumov – Gherasimenko n-ar fi altceva decât o străveche navă spaţială, deghizată sub forma unei comete, ce a fost construită de o civilizaţie extraterestră avansată, pentru a explora Universul. Dacă acest lucru ar fi adevărat, atunci 67/P, ce scrutează Universul de milioane de ani, ar fi putut acumula o arhivă imensă de date în timpul călătoriilor sale. De aceea, n-ar fi exclus ca 67/P să trimită date extratereştrilor, creatorilor care au construit-o.

P.S. Aşa cum am mai spus-o şi altă dată, în septembrie 2015 nu se va întâmpla nimic, dar nu exclud ca acea cometă 67/P sau alta să se prăbuşească într-un viitor nu prea îndepărtat pe Terra. Întotdeauna zvonurile au şi nişte sâmburi de adevăr în ele…