O senatoare americană confirmă o teorie a conspiraţiei pe care am expus-o în 2011! O hartă din 1942 arată intenţiile reale ale Ocultei Mondiale de modelare a lumii

13.966 vizualizari

harta mondiala 1942 2Senatoarea americană Dianne Feinstein, care a participat zilele trecute la o întrunire a Comisiei Judiciare din cadrul Senatului SUA, privind programele de ascultare NSA, şi care în trecut a fost şefa Comisiei Senatului privind serviciile secrete, a făcut o gafă monumentală (intenţionată sau neintenţionată!?) în timpul unei conferinţe de prese, scrie site-ul rt.com. Astfel, pe o hartă a lumii prezentată de senatoare, pe zone geografice, SUA, Canada şi Mexic nu erau prezentate ca „America de Nord”, ci ca „Homeland”, adică „Patrie”!! S-a dat cumva de gol senatoarea…ăsta este planul Ocultei Mondiale de a uni cele 3 ţări mai sus menţionate într-una singură? Asta înseamnă că n-am vorbit prostii în mai 2011, când am scris acest articol intitulat: „SUA va dispare şi în locul ei va renaşte Uniunea Nord Americană, cu un nou dolar„. Atunci spuneam printre altele că „Bancherii de la Federal Reserve urmăresc de multă vreme distrugerea Statelor Unite, prin falimentarea acestei ţări. Obţinând acest lucru, guvernul SUA va fi nevoit să dizolve Constituţia SUA şi să adopte Uniunea Nord Americană (cu Mexicul şi Canada). Cele 3 ţări sunt deja unite în acordul comercial NAFTA, care a fost făcut ca prim pas în crearea Uniunii Nord Americane. În mod categoric, în această nouă Uniune, Federal Reserve va deţine întâietatea, emiţând dolarul nord-american, o nouă bancnotă”.

Că Oculta Mondială are ca scop crearea unor uniuni de state în întreaga lume se poate vedea şi dintr-o hartă de pe site-ul Strange Maps, în care putem observa o hartă din 1942 a noii ordini mondiale, creată de Maurice Gomberg. În mod categoric, Gomberg nu e nume nici de român, nici de arab, nici de marţian…ci de evreu! Coincidenţă? Deci, reţineţi, 1942, când cel de-al doilea război mondial încă nu se încheiase, iar cei de la Oculta Mondială deja îşi făceau planuri despre cum să împartă lumea! Ce se poate observa din hartă?

  • Statele Unite ale Americii (USA): SUA actuală, Canada, toate statele central-americane şi din Caraibe, cele mai multe din insulele din Atlantic (inclusiv Groenlanda şi Islanda), cele mai multe din insulele din Pacific, Taiwan, Filipine, câteva insule indoneziene. Deşi, această mare SUA nu s-a concretizat, totuşi, trebuie să remarcăm că o parte din teritoriile menţionate conţin baze militare americane.
  • Uniunea Republicilor Sovietice Socialiste (USSR): Fostul URSS mai era recompensat cu Persia (Iran), Mongolia, Manchuria, Finlanda şi toate ţările din Europa de Est. Tot sub influenţa sovieticilor mai era Austria şi o mare parte din Germania. Ce s-a constat după cel de-al doilea război mondial? Că sovieticii şi-au întins influenţa asupra ţărilor din Europa de Est, inclusiv asupra părţii răsăritene din Germania (cu excepţia Austriei), creând organisme de uniune statală şi instituţională ca Tratatul de la Varşovia şi CAER.
  • Statele Unite ale Americii de Sud (USSA): incluzând toate ţările din America de Sud. Planul acesta nu s-a concretizat niciodată, deşi demersuri s-au tot făcut.
  • Uniunea Republicilor Africane (UAR): o confederaţie a tuturor ţărilor din Africa. Această organizaţie s-a realizat în anul 2001 şi constă în 54 de ţări africane, cu excepţia Marocului (vezi mai multe pe Wikipedia).
  • Republicele Federale Arabe (AFR): conţinând toate statele din Peninsula Arabică, plus Iraqul şi Siria. Astăzi există o Ligă Arabă, dar ea, totuşi, conţine şi ţări arabe din Africa.
  • Republicele Federale ale Indiei (FRI): Afghanistan, Pakistan, India, Nepal, Bhutan, Bangladesh şi Birmania (Myanmar). Această federaţie nu s-a putut realiza, în special datorită conflictului dintre India şi Pakistan.
  • Republicele Unite ale Chinei (URC): O federaţie conţinând părţi din China de astăzi, Coreea, Vietnam, Laos, Cambodgia, Thailanda şi Malaiezia.
  • Statele Unite ale Scandinaviei (USS): Norvegia, Suedia, Danemarca.
  • Statele Unite ale Europei (USE): Belgia, Olanda, Luxemburg, Germania Federală, Franţa, Elveţia, Spania, Portugalia şi Italia. Astăzi, precum se ştie, Uniunea Europeană este mult mai largă. Dar, e uimitor cum exista planul acesta de formare a UE, încă din 1942, în plin război mondial!
  • Şi, în final, Commonwealth-ul Britanic al Naţiunilor (BCN), includea Marea Britanie, Australia, Noua Zeelandă, Sri Lanka, Madagascar şi cea mai mare parte a Indoneziei.

Alte ţări rămâneau independente: Irlanda, Grecia (includea şi Albania), Turcia, Ţara Evreilor (+Iordania) şi Japonia. Precum se observă, Oculta Mondială îşi făcea planuri încă din 1942 cum să realizeze aceste uniuni şi confederaţii de state; unele le-a reuşit, altele nu. Dar scopul era ca, odată realizate aceste uniuni şi confederaţii, ar fi fost mult mai uşor ulterior să se realizeze o mare uniune globală a tuturor naţiunilor. Probabil că acum planurile s-au schimbat şi există alte hărţi ale Ocultei Mondiale, care nu se lasă până nu realizează o globalizare totală a întregii omeniri.

harta mondiala 1942