O reuniune secretă organizată din umbră de Illuminati vrea să scoată în afara legii negarea „încălzirii globale”! Vom ajunge ca pe timpul lui Stalin, când orice opinie contrară partidului se pedepsea!

2.889 vizualizari

incalzirea globala falsAm spus de nenumărate ori pe acest site, bazându-mă pe anumite studii ştiinţifice puţin mediatizate, că aşa-zisa „încălzire globală” ca urmare a efectului de seră este un basm inventat de forţele oculte ale acestei lumi. Să dau doar câteva exemple de articole:

* Încălzirea globală? Ha-ha, bună glumă! În Evul Mediu era mai cald decât acum: „Profesorul Phil Jones, aflat în centrul unui scandal privind acurateţea datelor privind încălzirea globală, admite ca după anul 1995 nu s-au înregistrat creşteri “semnificative” ale temperaturii, recunoscând că vremea ar fi putut fi mai caldă în Evul Mediu”.

* Încă două studii care demonstrează că “încălzirea globală din cauza activităţii umane” e un basm de adormit copiii: “Conform unui studiu realizat de B. Christiansen de la Institutul Danez de Meteorologie şi  F.C. Ljungqvist, de la Universitatea din Stockholm, nivelul de căldură din a doua jumătate a secolului al X-lea a egalat sau e depăşit uşor nivelul de căldură din secolul al XX-lea. Un alt studiu, realizat de Esper şi alţi autori a fost publicat în Jurnalul de Schimbare Planetară şi Globală. Acesta arată că nu doar verile din mijlocul Evului Mediu au fost mai călduroase decât cele din prezente, dar şi numeroase veri din timpul Imperiului Roman (de acum 2.000 de ani) erau mai fierbinţi decât cele de azi”.

* Norii de pe Pământ se formează din razele cosmice venite din spaţiul îndepărtat! Încă o dovadă că “încălzirea globală” n-are legătură cu “efectul de seră”, aşa cum Oculta Mondială vrea să ne păcălească!: „Un grup de cercetători danezi, care a reprodus atmosfera Pământului în laborator, a reuşit să demonstreze faptul că norii se formează ca urmare a acţiunii razelor cosmice, nu ca urmare a activităţii naturii sau a omului de pe Pământ. Echipa de cercetători crede că fluctuaţiile de raze cosmice, cauzate de schimbările în activitatea solară, pot juca un rol important în schimbarea climatică”.

Şi pot să vă mai dau alte câteva exemple de articole în care am demonstrat că fenomenul încălzirii globale ca urmare a activităţii umane e doar un mit, promovat de mai multe instituţii de cercetare plătite de Illuminati. Scopul este acela de a promova „geoingineria”, creându-se o eră glaciară artificială, pentru a omorî miliarde de oameni.

Văzând că omenirea nu mai poate fi păcălită de ştirile alarmante despre încălzirea globală, ce s-au gândit cei manipulaţi de Illuminati din spate? Să scoată în afara legii negarea „încălzirii globale”!! Da, aţi auzit bine. În viitor va fi ilegal să negi „încălzirea globală”! Aceasta înseamnă nu numai dictatură şi oprimarea dreptului la liberă opinie, dar şi întoarcerea într-un Ev Mediu timpuriu în care toate articolele, emisiunile sau cărţile despre falsul „încălzirii globale” vor fi „arse”, la fel cum se ardeau cărţile „blasfemitoare” în trecut! Citez de pe The Telegraph.com, unde se arată despre o conferinţă secretă a mai multor judecători internaţionali, în care s-a propus să fie ilegală orice opinie despre „schimbările climatice”:

Philippe Sands, profesor de drept la Universitatea din Londra, a spus că „deşi dovezile științifice privind schimbările climatice provocate de om sunt „copleșitoare”, mai există persoane influente care continuă să nege „încălzirea atmosferei, topirea gheții și ridicarea mărilor„. De aceea, profesorul spune că trebuie ca justiţia ar trebui să intervină odată pentru totdeauna, pentru a soluţiona aceste„dispute științifice” prin scoaterea în afara legii a oricărei opinii a vreunui guvern, corporaţii sau om de știință, care ar pune la îndoială ceea ce știința a fost de acord. 

De ce această întâlnire a fost una secretă? Ce-au pus la cale mai mulţi judecători de top din lume? Ar fi un dezastru pentru libertatea şi conştiinţa umană ca să se impună o asemenea aberaţie: să n-ai voie să negi încălzirea globală! Illuminati a devenit din ce în ce mai disperată pentru că vede că planurile sale încep să fie zădărnicite!