O rachetă nucleară Trident a fost lansată zilele trecute lângă Los Angeles, provocând panică printre locuitori! Există un „război ascuns” între China şi SUA, care poate ieşi la suprafaţă oricând!

6.497 vizualizari

arma nucleara Los Angeles„O lumină puternică şi misterioasă pe cer a băgat panica în californieni”, scria BBC pe 8 noiembrie 2015. Un videoclip postat pe on-line arată o lumină crescândă, înainte de a apărea un flash albastru, strălucitor, sub formă de con. Zilele trecute, locuitorii din California (SUA) au căutat pe Internet teoriile cu privire la acest fenomen, iar acestea variau de la meteoriţi până la un atac cu rachete nucleare.

Explicaţia oficială a acestui eveniment este aceasta: Marina Statelor Unite a afectuat un experiment cu o rachetă de testare. Ar fi fost vorba de o rachetă Trident, trasă din submarinul USS Kentucky. Dar, aşa cum scrie naturalnews.com, această explicaţie nu este altceva decât o minciună. Cum poate publicul american crede aşa ceva, şi anume că Marina America nu şi-a găsit alt loc unde să lanseze o rachetă de experimentare decât chiar lângă Los Angeles, în apropierea unui aeroport, când mult mai comod, mai discret şi mai logic ar fi fost ca experimentul să fi fost realizat undeva în Oceanul Pacific.

În mod evident, povestea oficială este altceva decât realitatea, consideră site-ul menţionat mai sus. Deci, care este povestea adevarată din spatele acestui fenomen? Totul are de-a face cu China și războiul ascuns care se află deja în desfășurare între China, SUA și Rusia.

Conform unui raport scris de Ronald O’Rourke, specialist în afaceri navale şi publicat pe 21 septembrie 2015 (raportul îl puteţi găsi AICI), submarinele militare ale Chinei sunt o amenințare enormă la adresa securităţii naționale a Statelor Unite. Raportul spune următoarele:

„China îşi construiește o flotă modernă și regională puternică, cu o capacitate limitată, dar în creștere pentru desfășurarea operațiunilor dincolo de zona marină a Chinei. Observatorii militari văd în îmbunătățirea capabilităților navale ale Chinei ca reprezentând o provocare în Pacificul de Vest asupra Marinei SUA în a menţine controlul asupra apelor oceanice. Efortul Chinei de modernizare navală cuprinde o gamă largă de programe militare de achiziție de arme, inclusiv rachete balistice anti-navă, rachete de croazieră anti-navă, submarine, nave de suprafață, avioane, și sisteme de sprijin C4ISR (comandă și control, comunicații, calculatoare, informații, supraveghere şi recunoaștere)”.

Cea mai importantă secțiune a acestui raport este cea privind rachetele balistice anti-navă ale Chinei:

„China deţine rachete balistice anti-navă DF-21D, ce este capabilă de a lovi navele care se deplasează pe mare. Această rachetă are capacitatea de a ataca portavioanele din Pacificul de Vest şi are o rază de acţiune de peste 1.500 de km”.

China, cu alte cuvinte, are arme capabile să distrugă portavioane americane, distrugătoare și alte nave militare. Recent, în luna august 2015, chinezii și rușii avut loc cea mai mare exercițiu naval comun lor din istorie, descris ca o modalitate de a „contracara influența Statelor Unite în Asia.” Citez de pe Collapse.news: „Forţele marine ruse și chineze desfăşoară cel mai mare exercițiu comun realizat vreodată, la el participând zeci de nave de război şi sute de militari, pentru a contracara prezența militară americană în creștere în Asia”.

În septembrie 2015, nave de război chineze au fost reperate în apropierea coastei Alaskăi, acest lucru fiind scris în Wall Street Journal„Cinci navele ale Marinei Militare Chineze operează în Marea Bering din Alaska” şi în Fox News„Cinci nave de război chinezeşti reperate pe coasta Alaska, în timpul vizitei președintelui Obama.” Ca răspuns la această provocare teritorială, Marina SUA a trimis distrugătorul USS Lassen la doar 12 mile marine de noua bază militară chinezească construită pe Insulele Spratly (vedeţi articolul de pe straitstimes.com). Guvern comunist din China a condamnat în mod deschis actul ca o „provocare de război”.

Pe 12 august 2015, două explozii puternice au avut loc în oraşul chinezesc Tianjin. Un prim bilanţ arăta 50 de morţi, 700 de răniţi şi 6.000 de localnici evacuaţi. Folosindu-mă de aceeaşi sursă, Naturalnews.com, pe 18 august 2015 am scris acest articol (A început deja războiul mondial? SUA ar fi folosit mini arma nucleară “Pedeapsa lui Dumnezeu” asupra oraşului chinezesc Tianjin, provocând mai multe explozii puternice! Un avertisment dur pentru China!) în care arătam că explozia masivă de la Tianjin ar fi putut fi provocată de către SUA prin folosirea unei arme spaţiale secrete, denumite „Pedeapsa lui Dumnezeu”. Apoi, a venit şi răzbunarea Chinei asupra Americii. Pe 24 august 2015, a avut loc o explozie puternică la un depozit de arme american din Tokyo (vedeţi articolul: A venit răzbunarea! După posibilul “atac de la Tianjin” al SUA, a avut loc o explozie puternică la o bază militară americană din Japonia! S-au răzbunat chinezii pe americani?).

Precum se vede, China şi SUA se află într-un război ascuns de ceva timp, deşi cele două state neagă că s-ar afla în aşa ceva. Aşadar, de ce au lansat americanii acea rachetă în apropiere de Los Angeles, când ar fi putut s-o facă undeva în Pacific? Ca un avertisment, pentru ca tot mai multă lume să vadă acest eveniment, ca să existe cât mai multe videoclipuri pe Internet. Avertismentul adresat Chinei de către SUA este următorul „Aşa cum am făcut-o lângă coastele noastre, o putem face lângă ale voastre, dacă nu vă retrageţi! Vă putem distruge!”

Racheta termonucleară Trident, lansată zilele trecute, este construită de Lockheed Martin şi are o rază de acţiune de cel puțin 4.000 de mile marine. O singură rachetă Trident lansată de undeva din Oceanul Pacific ar putea devasta capitala Chinei, Beijing-ul. Dar, la fel de bine, şi China este pregătită să lovească SUA cu focoase nucleare sau cu arme EMP (cu impuls electromagnetic), care ar distruge rețeaua electrică din SUA și ar duce America în Evul Mediu.