Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O poză şocantă arată că Obama ar fi călătorit în timp pentru a se întâlni cu fostul preşedinte Kennedy!

  •  
  •  
  •  
  •  

Obama JFKMai ţineţi minte de articolul acesta intitulat „Preşedintele Obama s-ar fi teleportat pe Marte într-o misiune ultrasecretă de acum 30 de ani„? Este una dintre cele mai fanteziste teorii ale conspiraţiei pe care am auzit-o vreodată! Un avocat, pe nume Andrew D. Basiago, susţinea că, împreună cu preşedintele Barack Obama s-ar fi teleportat pe Marte între anii 1981 şi 1983, în cadrul unui program secret de călătorie în timp şi spaţiu dezvoltat de DARPA şi intitulat „programul Pegasus”.

Păstrând acelaşi ton fantezist, am găsit pe YouTube un videoclip al unui bărbat care susţine că acelaşi preşedinte Barack Obama ar fi călătorit în timp pentru a-l întâlni pe fostul preşedinte american Kennedy! Şi s-ar observa lucrul acesta într-o fotografie în care ar apărea atât Kennedy, cât şi Obama, ce are ochelari de soare în faţă, pentru a nu fi recunoscut! Nu ştiu în ce an a fost făcută acea fotografie; Kennedy a fost asasinat în 1963, iar Obama s-a născut în 1961. Dacă fotografia ar fi fost realizată între 1961 şi 1963, atunci Obama l-ar fi întâlnit nu doar pe preşedintele asasinat al Americii, ci s-ar fi văzut şi pe el ca bebeluş!

Iată comentariul bărbatului de pe canalul său de YouTube:

„Făceam nişte cercetări privind asasinarea preşedintelui Kennedy, atunci când o fotografie mi-a atras atenţia. Am fost pur şi simplu şocat! Nu-mi venea să cred ceea ce văd! Preşedintele Obama împreună cu agenţii secreţi de la Secret Service se uitau la Kennedy! Vă puteţi întreba cum ar fi posibil aşa ceva? CĂLĂTORIA ÎN TIMP!? Acesta e singurul răspuns posibil dacă fotografia este una corectă. Eu cred că am dobândit această formă de călătorie cu ajutorul extratereştrilor, iar fotografia de faţă o dovedeşte fără îndoială. Fotografia este originală şi nu a fost „photoshopată” sau modificată în vreun fel. Am inserat în videoclip o poză în care Obama poartă ochelari de soare, doar pentru comparaţie. Doi agenţi ai lui Secret Service pot fi văzuţi la stânga lui Obama: unul din ei vorbeşte ceva, iar celălalt e îmbrăcat în negru şi poartă o pălărie neagră. VOI DECIDEŢI!”


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu