O parte din Oculta Mondială, condusă de „papa cel negru” al iezuiţilor, doreşte scoaterea din scenă a papei, a reginei Angliei şi Olandei, dar şi a lui Obama

7.398 vizualizari

Nu ştiţi dacă zilele trecute aţi auzit ştirea cu privire la afecţiunea reginei Angliei. Citez de pe money.ro:

„Regina Elizabeth II a Marii Britanii, în vârstă de 86 de ani, a fost internată în spital din cauza gastroenteritei. Regina şi-a anulat sâmbătă o vizită oficială în Ţara Galilor din cauza gastroenteritei, anunţa vineri Palatul Buckingham. „Regina este sub observaţie la spitalul King Edward VII din Londra din cauza simptomelor unei gastroenterite. Ca măsură de precauţie, toate angajamentele sale oficiale din această săptămână au fost fie amânate, fie anulate”, a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.”

Benjamin Fulford, de pe site-ul său, benjaminfulford.net, vede în aşa-zisa îmbolnăvire a reginei drept o conspiraţie. Astfel, conform domniei sale, sursele din serviciul britanic de informaţii MI5, cred că regina nu este bolnavă, ci avea nevoie de un motiv pentru ca să-şi poată anula o vizită la Roma, unde ar fi trebuit să fie asasinată. Aşadar, tentativa de complot ar fi fost dejucată. Sursele din MI5 relevă faptul că Peter Hans Kolvenbach, fostul „papă negru” (adică şeful iezuiţilor de la Vatican), cel care a avut un rol important în demisia papei Benedict al XVI-lea, ar fi dorit să scape şi de regina Angliei, ca parte a planului său de a crea o unică religie mondială. Kolvenbach s-ar ascunde acum în Liban, de unde, cu ajutorul „frăţiei musulmane” speră să orchestreze noi revoluţii populare în Orientul Mijlociu. Se crede că acelaşi Kolvenbach ar fi „geniul răului” din spatele demisiei reginei Olandei, Beatrix, care a demisionat în ianuarie 2013. Citez această ştire din evz.ro:

„Regina Beatrix a Olandei și-a anunțat aseară, 28 ianuarie 2013, într-o declaraţie radio-televizată,că abdică în favoarea fiului său cel mai mare, prinţul Willem-Alexander.”

După îndepărtarea papei Benedict al XVI-lea, a reginei Elisabeta a II-a şi a reginei Beatrix a Olandei, următorul pe lista „papei cel negru”, pentru a fi îndepărtat, ar fi preşedintele american Barack Obama. Şi asta, deşi Obama era încă din 2008, pe lista Illuminati pentru a conduce noul guvern mondial pe care francmasonii îl pregătesc de mult timp. Obama ar fi fost extrem de potrivit, pentru că, ca urmare a ascendenţei sale familiale, el ar fi putut uni 3 mari religii ale lumii, islamismul, creştinismul şi iudaismul, într-una singură, un alt „vis de aur” al organizaţiei Illuminati. Dar, din cauza guvernării dezastruoase a lui Obama, acesta a fost scos din cărţi.

P.S. Voi reveni cu noi informaţii într-un alt articol. Dar aceste prime informaţii îmi confirmă încă o dată că în interiorul Ocultei Mondiale există o concurenţă pentru putere, aşa cum am scris în articolul acesta: https://www.lovendal.ro/wp52/conspiratia-aurului-de-la-rosia-montana-romania-prinsa-in-razboiul-din-interiorul-ocultei-mondiale-dintre-familia-rothschild-si-george-soros/.