O organizaţie non-guvernamentală anti-chemtrails dă în judecată guvernele Canadei şi SUA pentru otrăvirea atmosferei planetei cu substanţe chimice! Jocul murdar de-a dârele chimice trebuie să înceteze!

3.736 vizualizari

CHEMTRAILSÎntr-un articol din februarie 2016 (Într-un document oficial al Senatului American de acum 40 de ani se recunoaşte faptul că CHEMTRAILS-URILE SUNT REALE! În plus, ele pot produce cancer şi boli mintale! Aşadar, ei ne îmbolnăvesc şi ne înnebunesc!) am demonstrat foarte clar că chemtrails-urile („dârele chimice de pe cer”) există, oricât de mult ar încerca detractorii teoriei conspiraţiei să nege acest lucru. Iar dovada se poate găsi într-un document oficial publicat de Congresul American (ce poate fi găsit pe site-ul archive.org şi poate fi citit AICI).

Acum, zilele acestea, s-a întâmplat ceva istoric cu privire la chemtrails: a fost depusă în Canada prima plângere în justiţie, pentru ca guvernul să oprească pulverizarea de substanţe chimice în atmosfera Pământului. E un pas important, care ar trebui făcut cu multe alte „teorii ale conspiraţiei” (care, până la urmă se dovedesc a fi adevărate). Numai astfel (din punct de vedere legal) putem lupta cu toate aspectele imorale, secrete şi nepopulare pe care unele autorităţi înţeleg să le facă, în dispreţul cetăţenilor. E un semnal de alarmă care arată că justiţia poate să vină de hac tuturor abuzurilor.

Plângerea în justiţie arată faptul că guvernele americane şi canadiene conduc un program de geoinginerie, prin intermediul căruia împrăştie substanţe şi particule toxice în atmosferă, punând în pericol viaţa a milioane de oameni. Organizaţia care a depus plângerea în justiţie se numeşte „Geoengineering Watch”, iar anunţul oficial privind această acţiune îl puteţi găsi pe site-ul lor oficial: geoengineeringwatch.org. În comunicatul celor din această organizaţie putem citi faptul că „o acţiune legală a fost depusă şi este în desfăşurare în Canada, pentru a asista efortul global în expunerea şi oprirea asaltului ingineriei climatice împotriva planetei şi întregii vieţi de pe Terra.

Bravo acestei organizaţii pentru atitudinea curajoasă!