O nouă povestire şocantă a generalului Emil Străinu: trei familii din România au nimerit într-un fel de „gaură spaţio-temporală” în Munţii Carpaţi! Acolo, ele au trăit o poveste horror-SF…


Generalul în rezervă Emil Străinu, cu mari preocupări în domeniul paranormalului, a făcut de-a lungul timpului mai multe afirmaţii şocante. Vedeţi, de exemplu, doar două din mai multe articole pe această temă pe care le-am publicat de-a lungul timpului: Generalul român Emil Străinu şochează: „Un prieten colonel din Armata României s-a întâlnit faţă în faţă cu doi extratereştri reptilieni, ce aveau pielea ca de crocodil”! Colonelul i-a fotografiat pe reptilieni, dar supriză… ! sau Şocanta întâlnire în tren a generalului (r) Emil Străinu cu un bătrânel cu 6 degete la mâini, care i-a ghicit şi viitorul apropiat!

În articolul de faţă voi vorbi despre o altă dezvăluire incredibilă a generalului, fiind de fapt vorba de o întâmplare trăită la începutul anilor 90 de trei familii din România. Aşadar, cele trei familii hotărăsc să petreacă un weekend într-o zonă sălbatică de munte, în corturi, în mijlocul naturii. Locul fusese ales cu grijă într-o zonă foarte sălbatică și relativ greu accesibilă.

La sosirea cu foarte mare greutate în locul de destinație, turiștii au fost întâmpinați de un cioban bătrân, care avea în grijă o mică turmă de capre. El le-a cerut excursioniştilor să nu-şi instaleze maşinile de teren şi corturile pe acel platou montan sălbatic, avertizându-i că, în mod contrar, ceva rău li se va întâmpla. Straniul avertisment a fost luat cu titlu de glumă deplasată, considerându-se probabil că bătrânul voia să păstreze pajiștea de pe platoul respectiv pentru caprele sale.

După ce au petrecut cu bine noaptea, bărbaţii din grupul de excursionişti au început explorarea împrejurimilor. Ei au observat printre arbuști și vegetația din jur un soi de mici globuri scânteietoare, de la mărimea unei monede până la mărimea unei mingi de tenis, ce apăreau și dispăreau cu intermitențe. Au crezut că e vorba de o electricitate statică sau de iluzii optice create de încărcătura de ozon a locului.

Însă, s-a mai observat ceva ciudat: busola arăta orice numai direcția nordului nu, învârtindu-se aleator, fară să conteze poziția în care o țineai. Aşadar, locul avea o încărcătură energetică deosebită, un fel de anomalie geomagnetică intensă. Dar, cel mai bizar era următorul lucru: cei ce exploraseră împrejurimile spuneau că după 500 de metri de explorare în zona dimprejurul platoului, deși mergeau radial față de tabără și în direcție opusă, în final ajungeau tot în tabără.

Spre seară, cerul s-a întunecat şi apoi a început să plouă. După ce ploaia s-a oprit şi s-a înseninat, dintr-o dată s-a lăsat un frig pătrunzător, care îţi făcea să-ţi clănţene dinţii. Şi mai bizar: o ceaţă foarte deasă şi albăstruie, s-a aşezat pe platou. Şi, acum urmează „bomba”: ceața se ridică dintr-o dată ca la comandă și, deși era ora 22:30 (deci noaptea), se făcu lumină peste tot, ca în plină zi! Şi, ca totul să fie parcă desprins dintr-un film SF… excursioniştii văzură la stânga şi la dreapta muntelui, mai mulţi călăreți îmbrăcați în armuri şi coifuri strălucitoare, care agitau nervoși niște săbii înfiorător de mari!

Toţi excursioniştii s-au speriat de moarte şi au încercat îngroziţi să-şi pornească maşinile, pentru a pleca naibii de acolo, cât mai repede! În zadar… niciun motor nu pornea, nu scoteau niciun sunet. Cei 11 au fost terifiaţi martorii unei bătălii sângeroase, pe viaţă şi pe moarte, ce se desfăşura lângă ei! Sângele țâșnea din trupurile luptătorilor din trecut, stropea geamurile maşinilor, caii nechezau, iar capetele erau strivite sub loviturile buzduganelor şi săbiilor. Toţi excursioniştii, aflaţi în cele 3 maşini ale lor, erau paralizaţi de frică… Probabil că nimeriseră într-un trecut, şi erau martorii acum al unui eveniment ce avuse loc cu secole în urmă.

La un moment dat, bătălia se termină, luptătorii se retraseră şi apoi începu să se întunece din nou şi să plouă torenţial. Curios, după ce se opri ploaia şi norii se retraseră, se făcu din nou ziuă. Maşinile îşi porniră motorul şi, la radioul unei maşini, se auzi vocea crainicei care spunea că era ora 7 dimineaţa! Excursioniştii strânseră totul în gravă şi fugiră din acel loc blestemat…

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO