O nouă conspiraţie incredibilă: încă din 1995, misteriosul joc de cărţi Illuminati profeţeşte asasinarea preşedintelui Trump

8.569 vizualizari

În 1994/1995, Steve Jackson a creat cel mai controversat şi mai misterios joc care a fost vreodată inventat: jocul de cărţi Illuminati (Illuminati card game). De ce spun asta? Pentru că, la prima vedere, jocul pare a fi unul normal, dar de îndată ce se verifică cărțile din joc, începi să realizezi că unele din cărţi chiar s-au adeverit! Unele, nu toate, dar chiar şi aşa, predicţiile sunt uluitoare. Atacurile teroriste, Barack Obama, tsunami-urile devastatoare, asasinarea prinţesei Diana, industria muzicală vândută Ocultei Mondiale … sunt doar câteva evenimente previzionate de jocul de cărţi Illuminati. Este doar o coincidență sau un avertisment pentru toți?

Despre acest joc am adus aminte într-un articol din februarie 2013 (Legătura misterioasă dintre cartea “Lovitura meteoritului” din jocul de cărţi Illuminati (1995) şi prăbuşirea meteoritului din Rusia din februarie 2013) în care arătam cum o carte de joc intitulată “Meteor strike”, adică “lovitura meteoritului” seamănă foarte bine cu prăbuşirea meteoritului de la Chelyabinsk, eveniment care a avut loc în Rusia pe 15 februarie 2013.

Iată câteva cărţi de joc care s-au împlinit:

Evenimentele teroriste de la New York – 11 septembrie 2001 – sunt previzionate cu siguranţă de această carte de joc:

atac terorist 9-11

Moartea prinţesei Diana – 31-08-1997 – este previzionată peste 3 ani prin această carte:

moartea printesei Diana

Apariţia lui Lady Gaga şi ale ei cântece de manipulare a minţii – 2008:

Lady Gaga Illuminati

Atacul Pentagonului – care a avut în aceeaşi zi cu atacul terorist de la New York (11 septembrie 2001):

atac pentagonului

Dar iată încă o carte de joc care te pune pe gânduri. Cartea de joc, intitulată „Enough is Enough”, adică „Destul!” prezintă o imagine a unui bărbat ce seamănă foarte bine cu fotografia unui Trump furios din anul 2011. Cartea de joc spune: „At any time, at any place, our snipers can drop you…have a nice day.” Adică, în traducere „Oricând, oriunde, lunetiştii noştri te pot doborî… să ai o zi bună”. Mulţi teoreticieni ai conspiraţiei văd aici o ameninţare directă pentru asasinarea preşedintelui Trump.

Totuşi, din toată această poveste, eu am o nelămurire: Dacă acel personaj din jocul de card Illuminati este Trump, de unde ştia creatorul jocului, în urmă cu 20 de ani, că Trump va fi ales preşedinte? Să spunem că avea această informaţie de la Illuminati, cea care face şi desface jocurile lumii în spatele scenei. Dar atunci, de ce ar vrea Illuminati să-şi pună „păpuşa” la conducerea SUA, ca apoi s-o ucidă!?