O nouă carte relatează prezenţa a peste 200 de cazuri ale unor oameni răpiţi de extratereştri pentru relaţii intime!


Cercetătorul Jerome Clark a publicat numai puţin de 7 volume din cartea sa intitulată „The UFO Phenomenon”, adică „Fenomenul OZN”, care face o incursiune în istoria relatărilor despre OZN-uri, începând cu anul 543 d.Hr. şi până în zilele noastre. În cel de-al 7-lea volum, ce acoperă cazuri din 1991 până în 2020, cercetătorul citează numai puţin de 212 oameni care pretind că ar fi fost răpiţi de extratereştri pentru… a întreţine relaţii intime!

„Răpirile extraterestre se pot întâmpla oriunde și pot dura de la 20 de minute la cinci zile. Durata obișnuită este de 1-3 ore. Majoritatea se întâmplă noaptea. O procedură cheie este inspecția organelor de reproducere ale celor răpiţi” – spune autorul.

În carte sunt prezentate mai multe povești despre întâlniri amoroase dintre oameni și extratereștri şi, chiar dacă actul amoros a fost consimţit, iar extraterestrul a fost atractiv, experiența nu a fost în general plăcută. Persoanele care susţin că ar fi fost răpite de extratereştri îi prezintă pe aceştia ca fiind îmbrăcaţi cu o piesă de îmbrăcăminte atât de strâmtă, încât fiinţele par a fi goale.

În capitolul intitulat „Cazul Khoury”, Clark descrie experiențele lui Peter Khoury, șeful mass-media al companiei de știri australiene NMRA, care susţine că în răpirea sa extraterestră din 1992 a făcut rost de câteva fire de „păr blond extraterestru” pentru dovezi. Firele au fost analizate în laborator şi s-a constatat că este un ADN hibrid de genotip asiatic cu cel galez.

O altă poveste interesantă este cea a unei femei din Indianapolis (SUA), care a povestit că extratereștrii ar fi lăsat-o însărcinată în timp ce se afla pe o navă de croazieră, extratereştrii întorcându-se ulterior pentru fiica sa hibridă.

Într-o altă relatare, aflăm despre Antonio Villas Boas, care a susținut că a fost răpit în 1958 de mai multe ființe mici care l-ar fi târât în ​​interiorul unui OZN, i-au tras probe de sânge și l-au dus într-o cameră unde ar fi avut relaţii intime cu o femeie aproape umană.

Ce sunt toate aceste poveşti şi relatări? Doar imaginaţia morbidă din mintea unor oameni sau chiar istorisiri reale?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock