O nouă capcană a Ocultei pentru noi, oamenii: implantaţi-vă sub piele un microcip, ca să aveţi cel de-al şaselea simţ! Şi uite aşa, încetul cu încetul, microciparea oamenilor devine şi plăcere şi obligaţie…

3.880 vizualizari

microcipUn cititor, Ionuţ, un fin observator al ştirilor din lumea aceasta, îmi trimite un email în acre mă atenţionează despre o ştire apărută pe digi24.ro. O ştire aparent nevinovată, dar care poate ascunde multe.

Un grup de cercetători cunoscut drept Cuibul Cyborgilor a creat un implant cutanat care dotează oamenii cu încă un simţ, pe lângă cele cinci dăruite de natură. Este vorba despre un aparat miniatural dotat cu Bluetooth care se prinde de piele ca un piercing şi care ajută utilizatorul să „simtă” nordul. Mai precis, vibrează atunci când persoana care îl poartă se îndreaptă către nord. Deocamdată, utilitatea acestui implant pare să se limiteze la cei care fac drumeţii şi nu vor să apeleze la busole sau GPS. Cercetătorii subliniază că omul a avut acest simţ, care l-a ajutat la începuturile sale, aşa cum şi multe animale îl au.

Cineva de pe site-ul digi24.ro a observat capcana şi a remarcat cu ironie: Visaţi în continuare că o să ne prostiţi să vrem să ne punem cipuri!”

De fapt, asta se urmăreşte: probabil că unii o să-şi dorească să-şi implanteze acest cip sub piele, că ar fi „cool” să ai cel de-al şaselea simţ, când de fapt totul nu va fi decât o simplă amăgire şi păcăleală. EI (mă refer de cei de la Oculta Mondială) vor să ne introducă acest cip, care va fi mai întâi neobligatoriu, distractiv, dar apoi, va deveni o obligaţie pentru toţi cetăţenii. În momentul acela, vom fi urmăriţi, monitorizaţi şi controlaţi peste tot…