O navă ce aparţine de J.P. Morgan (ce deţine un colosal imperiu financiar-bancar) a fost prinsă cu droguri în valoare de 1,3 miliarde de dolari! Desigur, proprietarul nu ştia nimic…

175 vizualizari

Aşa cum putem citi de pe forbes.com, în iunie 2019 o navă care avea ascunsă o cantitate imensă de cocaină a fost sechestrată de autorităţile americane în portul din Philadelphia (SUA). Vasul deţinea ilegal aproape 20 de tone de cocaină, care, pe piaţa neagră a drogurilor, ar fi valorat 1,3 miliarde de dolari.

Vasul respectiv, MSC Gayane, era sub pavilion libanez şi, înainte de a ajunge în Philadelphia, a călătorit prin Bahamas şi prin câteva ţări din America de Sud (probabil că într-una din aceste ţări s-au încărcat drogurile).

Şi acum urmează bomba: MSC Gayene este deţinut de corporaţia elveţiană de transport maritim Mediterranean Shipping Company  (a doua din lume din acest domeniu), dar conform forbes.com, nava a fost luată în leasing de Mediterranean Shipping Company de la JPMorgan Asset Management; aşadar, proprietarul de facto al navei are legătură cu JPMorgan – colosul financiar-bancar al lumii.

Desigur, membrii echipajului acestei nave au fost arestaţi pentru trafic de droguri, dar acum, serios vorbind, ar fi transportat marinarii de pe această navă droguri de peste 1 miliard de dolari, fără ştirea proprietarului!? Mi-e greu să cred asta.

Morgan este o celebră familie Illuminati, care are legături cu celelalte două familii renumite – Rothschild şi Rockefeller – toate trei fiind acuzate că, prin bogăţia imensă pe care o deţin, ar influenţa conducerea lumii.