O mişcare uluitoare: CIA a publicat pe Internet „dosarele X” pe care le deţine despre OZN-uri şi extratereştri! Ar trebui să ne surprindă lucrul acesta?


CIA OZNAşa cum am prevăzut pe site, guvernele lumii vor încerca să nu mai ascundă adevărul despre OZN-uri şi extratereştri, iar toate aceste informaţii „sensibile” vor deveni din ce în ce mai publice. De ce? Pentru că a sosit timpul ca lumea să se obişnuiască cu „realitatea extratereştrilor şi OZN-urilor”.

Într-o mutare absolut surprinzătoare pentru mulţi (nu şi pentru mine), CIA (Agenţia Centrală de Informaţii a SUA) a făcut public pe site-ul lor o mulţime de documente arhivate despre întâlniri cu obiecte zburătoare neidentificate (OZN-uri). Toate aceste rapoarte secrete CIA provin de pe tot globul.

CIA îşi explică decizia sa astfel: „Am decis să scoatem la lumină câteva documente, pe care atât scepticii, cât şi credincioşii le vor aprecia”. Eu doar îmi pun întrebarea: de ce abia acum şi nu mai devreme? Li s-a dat „undă verde” celor de la CIA de către cineva?

Încă n-am studiat arhiva CIA privind OZN-urile, dar am s-o fac cât de curând. Sper să găsesc răspunsul dacă extratereştrii vin de pe Sirius sau de pe planeta Uranus 😀 Glumeam…

CIA link OZNuri2

CIA link OZNuri

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock