Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

O prezicătoare celebră din Egipt, Ayad Joy, crede că în 2014 Rusia va avea parte de un mare atac terorist! 28 martie 2014 este noua dată a „apocalipsei”?


pamantul 2014 profetii21 decembrie 2012 nu a dus sfârşitul lumii (aşa cum unii poate s-au aşteptat), în acea zi neîntâmplându-se nimic mistic. Dar, se crede că 21 decembrie a fost doar începutul sfârșitului timpurilor, evenimentele teribile adevărate declanşându-se în 2014. Și aceste previziuni par a fi îndeplinite, pentru că în ultimele luni s-au văzut fenomene naturale anormale, taifunuri și alte evenimente fără precedent care au umplut paginile mass-mediei internaţionale.

Cel mai recent fenomen ciudat a fost faptul că, pentru prima dată într-o lungă perioadă de timp, părți din nordul Egiptului, inclusiv capitala Cairo, au fost acoperite cu un strat de zăpadă, cu o grosime între 3 şi 5 cm (despre acest subiect am scris şi eu acum o săptămână: Incredibil! Furtuni de zăpadă în Ierusalim! A nins şi în Cairo (Egipt) pentru prima oară după 112 ani! Deşi e o zonă tropical-deşertică extrem de călduroasă…). Acest fenomen a surprins experții, dar singura persoană care nu a fost surprinsă a fost astrologul și numerologul Joy Ayad, care a prezis cu exactitate zăpada care este lovit Egiptul la sfârşitul acestui an. Dar ceea ce a „revoluționat” Internetul sunt previziunile ei privind anul 2014, predicții care pare să coincidă cu teoriile apocaliptice.

Joy Ayad este considerată în Egipt ca fiind „regina profețiilor”. În Egipt, profesia de a prezice viitorul este una veche și onorabilă, numai în Cairo existând o mulțime de prooroci care prezic sfârșitul timpului. Datorită acestui fapt, egiptenii, în general, au învățat să fie suspicioşi și sceptici în ceea ce priveşte „profeții” și „vizionarii”. Cu toate acestea, Ayad Joy este considerată a fi o persoană serioasă, și, de aceea, ea este luată foarte în serios atât de populație cât şi de politicieni.

Joy Ayad are o diplomă în artă franceză, dar profesează ca astrolog și numerolog. Prezicerile ei sunt atât de exacte, încât au fost publicate de 10 ani. Dar faima sa adevarată a căpătat-o anul acesta, 2013, când a prezis răsturnarea președintelui egiptean Mohamed Morsi. A făcut-o în momentul în care poziția președintelui părea complet sigură. Ea a mai prezis moartea vice-preşedintelui Egiptului, Omar Suleiman, cutremurul din Iran și uraganul teribil din Statele Unite.

Recent, Joy Ayad a acordat un interviu site-ului voiceofrussia.com unde a făcut următoarele dezvăluiri:

„În 2014, harta lumii se va schimba, şi, în timp ce Rusia va câștiga influență politică, Statele Unite şi China vor cădea. Populația din Arabia Saudită vor trebui să fie în alertă din cauza unei inundații majore în viitorul apropiat.”

Ayad Joy mai spune, de asemenea, că Egiptul îşi va recâștiga rolul de lider printre statele arabe. În ceea ce privește clima, femeia declară că nu vor mai fi cataclisme climatice în multe regiuni ale lumii (cu excepţia inundațiilor din Arabia Saudită). Dar, cel mai remarcabilă premoniţie este aceea că, în 2014, harta lumii se va schimba, ceea ce va afecta în mod direct Rusia, care va trebui să lupte împotriva unui atac terorist la scară mare. (Să fie vorba de ameninţările cu un atac terorist la Jocurile Olimpice de Iarnă care vor avea loc între 7 şi 23 februarie 2014 în oraşul rusesc Soci? Dacă e aşa, aş putea spune că şi eu sunt un mic „profet”, întrucât am vorbit despre ele în cadrul acestui articol: Rusia va ataca Arabia Saudită, dacă SUA va declanşa războiul în Siria! Politicienii ăştia controlaţi de Oculta Mondială vor un nou război mondial!)

„În general, este vorba despre schimbarea lumii. Toate evenimentele importante care au dus la începutul noii ere, au avut loc deja în 2013, dar au fost ascunse de noi, oamenii, astfel încât vom fi familiarizaţi cu ele în 2014. Și acum, noi toți trebuie să ne așteptăm la vremuri noi. Ele sunt pe cale să vină”, a concluzionat Ayad Joy.

Interesant e faptul că termenii profeţiilor lui Joy Ayad coincid perfect cu teoreticienii conspiraționişti și cu experții în profeții care au pus începutul sfârșitului timpurilor în 2014, în particular pe 28 martie 2014. Potrivit experților, pe 28 martie 2014 va avea loc un eveniment care va zgudui pământul, și că, foarte posibil, SUA va fi cea mai afectată. Astfel, s-a concluzionat că 28 martie va fi data „începutului vremurilor de pe urmă”. Deci, ce se va întâmpla pe 28 martie 2014? Va fi o erupție vulcanică majoră, un mare cutremur, un atentat terorist, o încoronare sau sosirea planetei Nibiru? Vom afla peste câteva luni dacă „experţii în profeţii” vor avea dreptate sau iar s-au înşelat.


Lasă un comentariu