O lumină enigmatică a lovit vulcanul Etna înainte ca acesta să erupă! Cine a făcut-o? Extratereştrii sau forţele oculte cu tehnologia HAARP?

6.330 vizualizari

Etna, cel mai mare vulcan activ al Europei (situat în Italia), a erupt din nou zilele acestea. Cel puţin zece oameni au fost răniţi, printre care turişti, oameni de ştiinţă şi membrii unei echipe de la BBC. Au suferit arsuri, tăieturi şi contuzii după ce au fost bombardaţi cu pietre încinse şi împroşcaţi cu aburi fierbinţi. Din grup făcea parte şi o femeie de 78 de ani.

Lavă incandescentă a intrat în contact cu zăpadă din vârful craterului, aflat la trei mii de metri înălţime. Astfel s-a produs o explozie care a împrăştiat materialele fierbinţi pe o suprafaţă mare. Etna, cel mai mare vulcan activ din Europa, trece printr-o perioadă de activitate vulcanică începând de la sfârşitul lunii ianuarie. Deocamdată nu a avut loc nicio erupţie de amploare. Activitatea sa este urmărită constant cu ajutorul unor camere video termice, care monitorizează situaţia în permanenţă, potrivit ANSA.

(Sursa: protv.ro)

Însă, conform unui videoclip YouTube postat pe canalul „BPEarthWatch”, o rază ciudată de lumină „a lovit” muntele Etna înainte şi în timpul erupţiei vulcanice. Ceee ce ar trebui să ne pună pe gânduri. Erupţia vulcanică a fost una supranaturală? O forţă extraterestră a cauzat asta? Guvernul a cauzat asta, cu ajutorul tehnologiei HAARP? Ce e cu acea rază de lumină?