O lovitură cumplită dată Rusiei: zeci de generali ruşi au fost ucişi în Siria! Cine i-au masacrat pe subordonaţii lui Putin?

313

generali rusiCeva foarte interesant putem citi pe site-ul agenţiei naţionale de presă Agerpres.ro:

Zeci de generali ruși ar fi fost uciși în urma unui presupus atentat cu mașină-capcană care ar fi vizat o bază rusă în apropiere de orașul Latakia, în nord-vestul Siriei, a relatat miercuri publicația israeliană The Jerusalem Post, citând surse din cadrul rebelilor sirieni.

Atentatul, despre care s-a aflat abia miercuri, a avut loc duminică după-amiază și a fost comis, conform ziarului citat, de două facțiuni de opoziție — Ahrar al-Sham și mișcarea Bayan.

Potrivit biroului de presă al Ahrar al-Sham, cele două facțiuni, în coordonare cu jihadiști locali, care se infiltraseră pe teritoriul bazei militare ruse, au decis să comită atentatul după ce au observat o adunare de generali de rang înalt.

Gruparea Ahrar al-Sham susține că zeci de generali ruși au fost uciși și răniți în explozie.

Anunțul privind acest atac a fost amânat până miercuri pentru a se asigura că jihadiștii implicați în atac s-au întors în siguranță în teritoriile controlate de opoziție, scrie The Jerusalem Post, citând surse din cadrul facțiunilor amintite.

P.S. Dacă informaţia e veritabilă şi nu e doar o intoxicare simplă de presă, atunci ar fi o lovitură masivă dată prestigiului militar al Rusiei. Zeci de generali ruşi ucişi!? Asta ar însemna cu adevărat un masacru… Au fost implicaţi doar rebelii sirieni de opoziţie sau au fost aceştia ajutaţi de anumite servicii secrete!? Ar fi foarte interesant de aflat mai multe informaţii.