O ipoteză tulburătoare: Prince ar fi murit ca urmare a îmbolnăvirii cu o bacterie „extraterestră” mortală, scăpată de pe staţia spaţială rusească Mir!

3.637 vizualizari

Prince bacteriePe Internet a apărut o altă versiune a morţii lui Prince: acesta nu ar fi decedat ca urmare a supraconsumului de droguri (cum se crede în prezent), ci din cauza infectării cu o bacterie letală şi periculoasă, denumită „Elizabethkingia”, după bacteriologul american Elizabeth King.

Această nouă bacterie a fost izolată pentru prima dată în anul 2005, aşa cum putem citi într-un articol ştiinţific din acel an, publicat pe site-ul sciencedirect.com. Bacteria periculoasă a fost identificată în apa condensată din staţia spaţială orbitală rusească MIR, ceea ce ne face să ne întrebăm dacă ea nu provine chiar din spaţiul cosmic, extraterestru.

Bacteria Elizabethkingia, aşa cum ne spune şi Wikipedia, este extrem de periculoasă, genele sale fiind rezistente la antibiotice şi, astfel, rata mortalităţii a celor infectaţi cu ea este foarte mare. Pentru că nu a fost izolată la timp şi pentru că nu s-au luat măsurile necesare, bacteria a provocat în ianuarie 2016 două epidemii în vestul mijlociu al Statelor Unite (Midwest), aşa cum putem afla dintr-o informare transmisă de CDC (Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA), ce apare pe site-ul instituţiei: cdc.gov.

În momentul de faţă nu există medicamente cunoscute care să facă faţă îmbolnăvirii cu această bacterie, iar singurul lucru care se poate face este izolarea grabnică a pacienţilor bolnavi şi a celor care intră în contact cu ei, pentru a împiedica răspândirea bolii. Elizabethkingia face parte din rândul bacteriilor cunoscute sub numele de „superbug”, adică microorganisme care sunt rezistente la orice tratament cu antibiotice.

Aşa cum putem afla dintr-o ştire din 20 aprilie 2016 – publicată pe site-ul wqad.com – cel puţin 6 oameni din statul american Illinois au murit ca urmare a infectării cu bacteria Elizabethkingia, în regiunea „Quad Cities” („Patru Oraşe”). „Quad Cities” este o regiune formată din 4 comitate, situate în nord-vestul Illinois-ului şi sud-estul statului Iowa. Principalele aglomerări urbane din „Quad Cities” sunt: Davenport, Bettenford (în Iowa) şi Rock Island, Moline şi East Moline (din Illinois). Aceste 5 oraşe formează „Aria Metropolitană Quad Cities”, care are o populaţie de circa 400.000 de locuitori.

Însă povestea morţii lui Prince e legată tot de zona unde au avut loc infecţiile cu bacteria mortală Elizabethkingia. Pe 15 aprilie 2016, avionul privat al lui Prince a aterizat de urgenţă în Moline, Illinois, la câteva ore după ce a susţinut un concert în Atlanta. La acea vreme, apropiaţii săi spuneau că se “lupta” cu o gripă. El a fost dus la Genesis Medical Center Hospital, aflat la 11 kilometri distanţă. Cântăreţul a fost tratat în spital timp de 3 ore, după care cu avionul personal a ajuns la reşedinţa sa.

Interesant îl reprezintă faptul că, la mai puţin de 24 de ore de la ajungerea muzicianului la Spitalul din Moline, acesta a anunţat Centrul pentru Controlul Bolilor că încă o persoană a decedat din cauza bacteriei mortale Elizabethkingia. Dacă Prince avea deja gripă când a ajuns la spital, sistemul său imunitar era deja slăbit, aşa că el ar fi putut contacta foarte uşor din spital bacteria Elizabethkingia, lucru echivalent cu o condamnare la moarte a cântăreţului.

Nu uitaţi că şi aceasta este doar o ipoteză de lucru, însă adevărul e greu de aflat…