O ipoteză şocantă: cutremurul devastator din Italia din 24 august 2016 ar fi putut fi cauzat de experimentele necontrolate din acceleratorul de particule ESRF din Grenoble, Franţa!

6.958 vizualizari

cutremur ItaliaSe ştie de peste o săptămână de cutremurul devastator din Italia, care a avut loc pe 24 august 2016, şi care a făcut sute de victime, printre care şi români. Bineînţeles că aceste cutremure sunt produse în special din cauze naturale (geologii spun că din cauza mişcării faliilor Pământului, deşi eu cred că ele apar din cauza influenţei gravitaţionale a Lunii). Dar, în ultimele decenii a apărut suspiciunea că aceste cutremure pot fi produse şi de mâna omului, ca urmare a utilizării unor tehnologii avansate cum este HAARP-ul.

A fost cutremurul din Italia produs de vreo tehnologie HAARP? Eu cred că nu, însă e posibil ca el să se fi produs ca urmare a experimentelor scăpate de sub control, realizate de Laboratorul ESRF (European Synchrotron Radiation Facility) din Grenoble (Franţa), o instituţie ştiinţifică de prestigiu ce face experimente în domeniul fizicii şi radiaţiilor, la fel ca Acceleratorul CERN de la Geneva. De exemplu, în anul 2011, la ESRF s-a făcut un experiment pentru a recrea forţele extreme existente în centrul planetei noastre. În ESRF, există, de asemenea, un accelerator de particule.

Aşa cum ne anunţă site-ul emsc-csem.org, la Laboratorul ESRF din Grenoble, la ora 1:36, concomitent cu epicentrul cutremurului din Italia, a fost observată o „deviaţie a razei de electroni” în acceleratorul de particule. Ni se prezintă şi o figură în care se arată variaţia frecvenţei razei de electroni. Site-ul spune că această variaţie a fost cauzată de cutremur, dar de unde ştim noi că n-a fost invers? Adică, o scăpare de sub control a experimentelor care se fac în acceleratorul de la ERSF a cauzat cutremurul devastator din centrul Italiei…

Încă dintr-un articol din iulie 2016 (O teorie şocantă: Acceleratorul de Particule de la Geneva a fost închis temporar la sfârşitul lui aprilie 2016 pentru că a produs un cutremur puternic în Oceanul Pacific! Dacă ar fi avut intensitatea mai mare, tsunami-ul creat ar fi măturat o parte din oraşele lumii!) avertizam că Acceleratorul de Particule CERN de la Geneva poate produce cutremure devastatoare în întreaga lume, dacă experimentele de acolo scapă de sub control. Se pare că cineva se joacă cu adevărat cu focul şi nu vrea să înţeleagă…