Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O informaţie secretă de la nivelul directorului CIA ne avertizează că pe 17 august 2012 un obiect argintiu gigant va străluci pe cerul Pământului

85

blankÎntr-o emisiune radio foarte cunoscută în America, Mike Harris Show, amfitrionul acestei emisiuni vorbeşte cu un ascultător despre planeta Nibiru. Ascultătorul i-a spus lui Mike Harris că o sursă confidenţială i-a oferit o informaţie de înalt nivel (de la nivelul generalului David Howell Petraeus, directorul actual al CIA). Conform acestei informaţii, un obiect de mărimea planetei se va apropia de Pământ pe data de 17 august 2012, şi apoi va părăsi sistemul solar pe 26 septembrie 2012.

Şi nu, se pare că nu ar fi vorba de Nibiru (deşi în emisiune se vorbeşte despre Nibiru), căci această planetă ar fi ieşit demult din sistemul nostru solar, cam din 2003 (vezi articolul https://www.lovendal.ro/wp52/degeaba-asteptam-sfarsitul-lumii-pe-21-decembrie-2012-nibiru-a-fost-deja-si-a-plecat-in-2003/). E posibil că ar fi un asteroid destul de mare, de câţiva zeci de kilometri diametru, pentru că atunci când va trece lângă Pământ va lăsa pe cer o coadă de argint uriaşă. Aceeaşi informaţie spune că asteroidul nu va lovi Pământul, trecând la circa 700.000 de kilometri de planeta noastră. Se pare totodată că “asteroodul” va cauza nişte perturbări electromagnetice asupra Pământului, dar nu foarte grave.

P.S. Rămâne să vedem în august dacă şi această informaţie a fost una adevărată sau, din nou, o intoxicare de presă…

Orgoni Crystal