O idee conspiraţionistă înfricoşătoare: Hillary Clinton a fost înlocuită cu o clonă umană? De un droid?

3.153 vizualizari
Imagine: disclose.tv

Pe un forum conspiraţionist a fost prezentată o comparaţie între 2 fotografii ale lui Hillary Clinton (soţia fostului preşedinte american Bill Clinton şi principalul contra-candidat în 2016 al actualului preşedinte Donald Trump), fotografii luate în 2010 şi 2016 – deci la 6 ani diferenţă între ele.

Într-adevăr, dacă ne uităm la poze, observăm o diferenţă semnificativă, de parcă Hillary din 2010 n-ar fi aceeaşi cu Hillary din 2016. Ori Hillary Clinton a făcut o mulţime de operaţii estetice la faţă, de şi-a schimbat atât de mult fizionomia, ori Hillary a fost înlocuită de o clonă, de un „droid”.

Despre posibila înlocuire a unor personaje înalte din lumea politică cu diferite clone am vorbit mai mult în acest articol – Un mare secret guvernamental: toţi preşedinţii americani din ultimele decenii sunt doar clone umane!? Ei nu sunt oameni, ci maşini non-umane! Spuneam acolo că tehnologia clonării există demult şi probabil că este folosită cu succes pentru a se clona nu doar animale, ci şi oameni. De ce? Pentru că aceste clone pot fi manipulate din umbră de către creatorii lor… clonele nu gândesc, pur şi simplu execută ordinele!

Conspiraţionistul Patrick Bellringer, spunea într-un interviu următoarele: În 1979, tehnologia rusească de clonare era atât de avansată, încât ruşii erau capabili să înlocuiască cu clone umane jucătorii majori din guvernul Statelor Unite, inclusiv pe Carter, Bush Sr., Mondale, Kissinger, Rockefeller şi chiar şi pe soţiile lor.”

Imagine: disclose.tv