O fostă angajată a Băncii Mondiale confirmă teoria conspiraţiei: suntem conduşi de Oculta Mondială, creată în jurul lui Federal Reserve şi a unei bănci centrale din Elveţia!

4.832 vizualizari

banca conspiratie 1Site-ul The New American expune într-un articol excelent ceea ce ştiam mai demult: cum lumea este condusă din umbră de Oculta Mondială. Singura diferenţă e faptul că se precizează şi clar din ce este alcătuită această Ocultă Mondială: Federal Reserve (banca centrală a Statelor Unite, creată acum un secol de puternica familie Rothschild), precum şi alte bănci centrale din lume, toate reunite sub un „club select”, Banca Reglementelor Internaţionale (The Bank for International Settlements). De fapt, despre această structură, am mai vorbit şi în acest articol (https://www.lovendal.ro/wp52/un-secret-extrem-de-bine-pazit-de-2-000-de-ani-lumea-e-condusa-din-umbra-de-bancherii-elvetieni-nu-de-illuminati-sau-francmasonerie-sediul-cuibului-de-vipere-se-afla-la-basel/), cu singura diferenţă că acolo spuneam că Banca Reglementelor Internaţionale e creierul Ocultei Mondiale, ea conducându-i chiar şi pe cei din familia Rothschild.

Dar să ne întoarcem puţin la articolul acesta de pe site-ul New American. Iată ideile principale din el:

* Un fost angajat al Băncii Mondiale, consilierul senior Karen Hudes, a declarat într-un interviu exploziv că sistemul global financiar este dominat de un grup de persoane corupte şi ahtiate după putere, centrate în jurul lui Federal Reserve. „Reţeaua criminală” controlează şi mare parte din mass-media pentru a-şi ascunde infracţiunile. Hudes a încercat în cadrul job-ului ei să investigheze aceste nereguli din sistemul financiar mondial, dar a fost concediată.

* Hudes a arătat că un mic grup de entităţi – în special instituţii financiare şi bănci centrale – exercită o incredibilă influenţă asupra economiei mondiale din spatele scenei: „Resursele mondiale sunt dominate de acest grup, iar cei care deţin puterea coruptă au reuşit să domine şi mass-media.”

* Hudes, un avocat care a lucrat mai bine de două decenii la Banca Mondială, a observat de aproape maşinaţiunile acestei reţele: „Mi-am dat seama că avem de-a face cu un fel de captare a statului, ce apare atunci când instituţii ale guvernului sunt controlate de grupuri corupte. Unii din stâlpii guvernului american sunt disfuncţionali din cauza acestei captări a statului; e o mare poveste, e o mare acoperire.”

* În inima acestei reţele se află 147 de instituţii financiare şi bănci centrale, în special Federal Reserve, care este deţinut de un cartel de bănci private: „Bancherii din băncile centrale fac jocurile întregului sistem. Aş spune că aceasta e o acaparare a puterii (…) Federal Reserve domină în mod secret întreaga economie a lumii.”

* Obscura, dar incredibil de puternică Bancă a Reglementelor Internaţionale (The Bank for International Settlements) serveşte ca club al acestor bănci centrale private.

Femeia aceasta, Karen Hudes, are mare curaj spunând toate aceste lucruri. Din păcate pentru ea, dacă va mai continua cu dezvăluirile, eu nu-i prevăd un viitor prea strălucit. În lumea asta se întâmplă multe „accidente” misterioase… Dar, oricum, ea confirmă încă o dată ceea ce noi, conspiraţioniştii, afirmăm demult: faptul că suntem conduşi din umbră de o puternică şi malefică Ocultă Mondială.