Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O femeie povesteşte terifiată cum a ajuns într-o dimensiune paralelă în oraşul ei natal

  •  
  •  
  •  
  •  

blankImaginați-vă pentru un moment că vă aflați în mașină și decideţi să vizitaţi orașul în care aţi crescut, pentru a vedea casa si locul unde au trăit bunicii voştri; dar, când ajungeţi acolo, totul este diferit, nu recunoaşteţi nimic, nici măcar o clădire sau stradă. Şi, astfel, ajungeţi la o concluzie terifiantă: aţi trecut într-un univers paralel!

Acesta este cazul lui Carol McElheney, o femeie care susține că a călătorit într-un univers paralel. Ea a decis să ajungă în orașul Riverside (California, SUA), unde se aflau rădăcinile familiei sale, să viziteze mormântul bunicilor ei și să-şi vadă vechea casă în care a crescut. Ea frecventa regulat acest oraş, de când eram mică, însă, de data aceasta, când a ajuns în localitate, a început să plouă în mod neașteptat, o ploaie torenţială, care a forțat-o să se oprească într-un motel de la marginea oraşului și să-şi petreacă noaptea acolo.

Dar, a doua zi, când Carol a început să meargă pe străzile din Riverside, a început să fie foarte ciudat pentru ea… nimic nu mai era cunoscut. Pentru un moment ea a crezut că se afla într-un loc foarte diferit, dar totuşi era exact același loc, însă străzile erau total diferite faţă de cum îşi amintea ea. A mers la casa bunicilor ei, şi, spre surprinderea sa, nu se mai afla nimic acolo; când s-a dus la cimitir, locul era schimbat şi nu a mai găsit mormântul bunicilor ei.

Carol a crezut apoi că a ajuns în alt oraş, dar totuşi a găsit şcoala dar şi universitatea pe care le absolviseră în urmă cu mulţi ani. Însă, totul părea complet diferit, străzile erau pline de graffiti, complet pustiite, pe străzi se afla mult gunoi, totul dispăruse… În acel moment, femeia a ajuns la concluzia că,  dintr-un anumit motiv, a intrat într-o realitate alternativă, şi, deşi se afla în același oraș, totul era diferit.

Femeii i-a fost frică să vorbească cu vreo persoană de pe stradă, gândindu-se că dacă ar vorbi, ea ar fi prinsă în acea realitate şi apoi nu mai putea părăsi dimensiunea paralelă în care a ajuns pentru o lungă perioadă de timp. Ea a spus ulterior: „Totul era complet diferit. Niciuna din case nu era așa cum mi-aminteam. Nu erau copaci înalți şi nici casa bunicii mele. Numerele se potriveau, dar casele se schimbaseră”. Curios, unele lucruri, cum ar fi școala centrală și universitatea din Riverside, existau, deşi peisajul era total diferit.

Până la urmă, Carol a ajuns înapoi, în lumea noastră, dar ea este convinsă că în acea zi a călătorit într-o altă dimensiune. Încă nu știe cum a reuşit să ajungă în dimensiunea noastră, dar este foarte recunoscătoare că a făcut-o până la urmă. Dacă n-ar fi reuşit, probabil că ar fi fost dată dispărută în lumea noastră…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu