O entitate luciferică interdimensională manipulează lumea, prin intermediul liderilor politici, pentru a-şi impune propria „agendă extraterestră”

4.523 vizualizari

extraterestru malefic PamantNoi, românii, suntem invadaţi în ultima perioadă cu subiecte artificiale, de genul „Roşia Montană” sau „câinii vagabonzi”, de parcă ele ar fi vitale pentru viaţa noastră. Proiectul Roşia Montană este în „stand-by” de peste 15 ani, iar câinii vagabonzi se află pe străzi încă de pe timpul lui Ceauşescu. Aşadar, aceste probleme există demult… de ce există o asemenea inflamare a spiritelor în mass-media, dar şi în rândul politicienilor? Vă spun eu de ce: pentru a se ascunde alte lucruri mai importante care se întâmplă acum în ţară şi în lume. Şi ce e mai grav e faptul că unele site-uri alternative (care-şi spun „de conspiraţii”!) au intrat şi ele în acest joc nebunesc al câinilor vagabonzi şi al Roşiei Montane. Eu n-am să particip la acest  joc stupid de manipulare şi am să vă prezint adevărata problemă cu care ne confruntăm astăzi: pericolul declanşării celui de-al treilea război mondial!

De fapt, lumea, astăzi, trăieşte o adevărată nebunie: omenirea se află în criză profundă. Economia mondială nu merge deloc bine, băncile dau faliment, oamenii îşi pierd economiile de viaţă, casele, şomajul de a ajuns la cote uriaşe, totul se duce naibii cum ar zice cineva, iar marii politicieni ai lumii în loc să se ocupe cu remedierea situaţiei şi găsirea unor soluţii viabile, ei planifică noi războaie! Ca acest nebun de preşedinte Obama, care doreşte neapărat să atace Siria, declanşând astfel un război nedorit de nimeni. Văd că pe Barack Obama îl interesează soarta oamenilor din Siria, uitând că la el în ţară există datorii de trilioane de dolari, care nu vor mai putea fi plătite niciodată. Oficialii americani sunt chiar penibili: ei îşi omoară proprii cetăţeni în evenimentele teroriste de pe 11 septembrie 2001 (deci, nu le pasă de nimeni), dar acum sunt îngrijoraţi de soarta unor cetăţeni străini, aflaţi la mii de kilometri distanţă. Oare cine îi crede!? Agenda cui o fac ei?

Răspunsul cel mai simplu la întrebarea de mai sus e următoarea: Illuminati. Această malefică organizaţie s-ar afla în spatele dorinţei declanşării unui nou război, care ar duce lumea şi mai mult în anarhie. Dar oare să fie de vină doar Illuminati? Unii cercetători din domeniul conspiraţiilor merg şi mai departe, spunând că forţele malefice extraterestre sunt cele care se află la baza gândurilor războinice ale liderilor planetari.

Unii indivizi care au fost membri de bază al organizaţiilor luciferice sau satanice au raportat prezenţa unor „ghizi demonici” care au apărut în timpul ritualurilor umane de sacrificii sângeroase; în acest context, există unii care îşi vând sufletele entităţilor malefice interdimensionale, doar pentru a obţine bogăţie, putere şi prestigiu.

Există, de asemenea, zvonuri conform cărora cei mai mulţi dintre liderii mondiali au un „contract” cu „Cea de a treia forţă”, care este una luciferică, satanică şi care are rolul de înşela omenirea. Această „a treia forţă” unii o numesc „Anunnaki”, alţii „Extraterestru şef” sau „Controlorul interdimensional”; dar, indiferent de nume, e vorba de aceeaşi entitate luciferică din alte dimensiuni, care doreşte să controleze şi să manipuleze întreaga omenire prin intermediul oligarhilor politici şi financiari ai lumii. Entitatea luciferică nu urmăreşte decât să-şi impună „agenda extraterestră” în rândul omenirii. Poate astfel se explică setea de sânge, de război şi de răzbunare a oamenilor de-a lungul timpului, dar mai ales în ziua de azi, în care totul s-a transformat într-o adevărată nebunie.