O doctoriţă din America spune că s-a încercat asasinarea ei de mai multe ori, după ce a arătat presupusa legătură a unor vaccinuri cu insuficienţa renală

1.942 vizualizari

Dr. Suzanne Humphries este un doctor nefrolog din America, care consideră că unele vaccinuri pot face rău populaţiei. Ea a observat în cariera sa medicală că un număr de cazuri de insuficienţă renală ar putea fi legate de vaccinurile anti-gripale. A discutat acest lucru cu ai săi colegi şi a început să vorbească şi în public; a fost acuzată că ar băga în public isteria anti-vaccin, deşi doctoriţa nu dorea decât să atragă atenţia asupra unor posibile probleme date de vaccinurile anti-gripale. Această situaţie trebuia anchetată şi analizată cu grijă, căci nu trebuie puse în pericol vieţile oamenilor, indiferent de ceea ce se întâmplă.

Ca din senin, imediat ce ea a început să vorbească despre probleme vaccinurilor, au şi apărut situaţii care i-au pus viaţa în pericol. Ca şi cum cineva dorea să o asasineze. Cine? Nu se ştie, dar putem bănui… Astfel, într-o bună zi, dr. Humphries a constatat că frânele maşinii sale, o Honda CR-V, nu mai răspundeau şi că era ceva în neregulă cu funcţionarea maşinii sale. A dus maşina în service, iar cei de la service i-au spus că a fost vorba de o mână criminală, pentru ca femeia să facă accident.

Dr. Humphries a mai avut parte de încă trei incidente pe care ea le-a perceput ca o ameninţare la adresa vieţii sale. Într-una din zile, în gazonul din faţa casei sale ea a găsit o săgeată înfiptă în iarbă. Într-un alt incident, cineva i-a spart casa şi a deschis gazul, în speranţa intoxicării doctoriţei cu monoxid de carbon. Şi, în fine, cineva i-a dat cu un spray câinelui său, care l-a lăsat orb.

Doctoriţa s-a dus la poliţie să raporteze incidentele, dar poliţia i-a spus că nu poate nimic şi nici măcar o investigaţie n-a fost începută. Dr. Humphries mai aminteşte, totodată, de numeroasele ameninţări primite pe adresa sa de email, şi acestea fiind ignorate de poliţie.