O dezvăluire fantastică! O fosta angajată a Băncii Mondiale ne spune că Oculta Mondială e alcătuită din fiinţe inteligente cu cranii alungite, asemănătoare oamenilor! Ele se ascund printre noi şi ne manipulează…

36.006 vizualizari

cranii alungite 3În mai 2013, vorbeam în acest articol (O fostă angajată a Băncii Mondiale confirmă teoria conspiraţiei: suntem conduşi de Oculta Mondială, creată în jurul lui Federal Reserve şi a unei bănci centrale din Elveţia!) despre Karen Hudes, o fostă angajată a Băncii Mondiale, care ne spune că lumea este condusă de Oculta Mondială, din jurul a 2 bănci: Federal Reserve şi Banca Reglementelor Internaţionale (Basel, Elveţia). Ei bine, aceeaşi Karen Hudes se pare că ştie mai multe secrete ale omenirii, aşa cum putem afla dintr-un interviu acordat site-ului FutureMoneyTrends.com. Iată câteva extrase incredibile din acest interviu YouTube (vedeţi începând de la minutul 23:10), de unde Karen Hudes ne vorbeşte despre Vatican, papă şi secretele lor cele mai ascunse:

* Ceea ce vă voi spune este corect, iar dacă lucrurile acestea au fost ţinute secrete, asta nu înseamnă că ele nu sunt adevărate. Pe Pământ, mai trăieşte încă o specie inteligentă (în afară de oameni). Aceasta nu este de origine extraterestră, se aseamănă foarte mult cu noi. Ei (sau ele) au făcut hărţi din vechime, încă din perioada erelor glaciare. Rămăşiţele civilizaţiei lor se găsesc peste tot în lume.

* Aceste fiinţe au creiere mari; sunt foarte diferite de homo sapiens. ADN-ul lor este atât de diferit, încât dacă specia lor s-ar împerechea cu a noastră, urmaşul lor ar deveni infertil… şi ştim asta întrucât ADN-ul lor a fost testat. Craniile lor se pot găsi peste tot în lume, întrucât ei au trăit cu noi mult timp pe Pământ, dar, după ultima era glaciară, n-au mai rămas mulţi. De atunci, ei tot se ascund, iar unul din locurile lor preferate este Vaticanul. De aceea, oficialii de la Vatican poartă acele mitre deasupra capului; se pare că marii preoţi le poartă încă de la începutul iudaismului.

Vatican preoti mitre

* Această specie inteligentă încearcă să ne manipuleze pe noi, oamenii, din umbră, folosindu-se de principiul machiavelic „divide şi cucereşte”. Ei au făcut lucrul acesta atât cu sistemul nostru monetar, cât şi cu religia; ei au determinat pe oamenii din diferite religii să se urască atât de mult între ei, încât ei să ne manipuleze şi să ne controleze total.

* La întrebarea reporterului dacă ea a văzut această specie (pentru că ceea ce spune e absolut uluitor), Karen răspunde: „Ei participă la mai multe întâlniri. Am primit un email de la un prieten din Portugalia care mi-a spus că la o întâlnire a bancherilor a observat un tip cu craniu alungit şi cu ochi strălucitori şi albaştri. Dr.Edward Spencer, care este neurolog pensionar, a început să-mi vorbească despre ei. Un prieten de-al său a fost în Egipt şi a văzut mai multe fiinţe cu cranii alungite. Craniile lor se află peste tot în această planetă… nu este doar o teorie a conspiraţiei. Doar pentru că acestui grup îi place să se ascundă şi îi place să acuze oamenii că sunt obsedaţi după teoria conspiraţiei, asta nu înseamnă că aceste fapte nu sunt adevărate.”

P.S. Dezvăluirile lui Karen Hudes sunt mai mult decât incredibile. Într-adevăr, în câteva articole am vorbit despre câteva cranii alungite descoperite în diverse părţi ale lumii (vezi articolul din noiembrie 2013 – Arheologii din Franţa au descoperit un misterios craniu alungit de om. Aceste cranii alungite ar fi putut fi realizate prin inginerie genetică! De către cine? De extratereştri? sau cel din februarie 2014 Enigma craniilor alungite Paracas, vechi de 3.000 de ani, a fost descifrată! ADN-ul lor nu este uman, ci aparţine unei creaturi asemănătoare omului!). Ultimul articol este foarte interesant, pentru că susţine că ADN-ul speciei cu craniile alungite e diferit de ADN-ul uman, acelaşi lucru susţinându-l şi fosta angajată a Băncii Mondiale. Citez din articol: „Există un ADN mitocondrial, cu mutaţii necunoscute în specia umană sau animală. Câteva fragmente de mostre arată faptul că avem de-a face cu o creatură asemănătoare omului, foarte îndepărtată de Homo sapiens, de omul Neanderthal şi de omul de Denisovan. Adică, într-un singur cuvânt, aceste cranii nu aparţin oamenilor obişnuiţi de pe această planetă!” Aşadar, de ce n-am putea crede că există o specie inteligentă, asemănătoare din punct de vedere fizic omului, care se ascunde printre noi şi care ne manipulează şi ne controlează? Oare această specie alcătuieşte ceea ce numim astăzi Oculta Mondială? Promit că am să mă preocup mai mult de acest subiect…

cranii Paracas 2

cranii alungite 1

cranii alungite 2