O conspiraţie masivă bine acoperită: „stargate”-ul din Golful Aden! Poarta stelară e deja activată, iar guvernele lumii n-o pot opri, indiferent câte nave militare s-ar afla în zonă!

12.391 vizualizari

Golful AdenUna dintre cele mai mari conspiraţii din lume, dar despre care se vorbeşte atât de puţin, este conspiraţia Golfului Aden. Acesta este situat în sud-estul Peninsulei Arabice, aproape de coasta Africii şi de cea a Somaliei şi Yemenului. Aţi auzit până în prezent de „piraţii somalezi”? Multe forţe militare internaţionale se află în Golful Aden, de frica piraţilor somalezi, pentru a proteja navele civile. Dar acesta să fie adevăratul motiv? Sau e vorba de altceva? Vă mai aduceţi aminte de conflictele militare din Somalia în anii 90? Ce căutau forţele americane militare în Somalia? Credeţi că degeaba? Sau de faptul că o parte din terorişti s-ar găsi în Yemen, conform americanilor?

Într-un interviu video exclusiv acordat de Aaron McCollum portalului Project Camelot aflăm motivul adevărat al interesului americanilor pentru Golfului Aden. Navele militare americane şi internaţionale nu patrulează acolo pentru piraţii somalezi, ci pentru că acolo s-ar fi găsit o anomalie magnetică ciudată, un fel de „stargate” interstelar. Se pare că el este deja activat, se activează uşor, iar guvernele lumii şi elita mondială nu-l pot opri! Acest „stargate” sau „poartă stelară” reprezintă o noţiune teoretică în fizică prin care se pot realiza legături instantanee cu diverse colţuri ale galaxiei noastre şi Universului. Iar una din aceste porţi stelare se pare că s-ar afla chiar în Golful Adenului.

În interviul acordat de Aaron McCollum, acesta recunoaşte cu mult curaj sau nebunie că a lucrat pentru proiecte ultra-secrete conduse de elitele lumii sau guverne. El vorbeşte cu îndrăzneală despre instalații secrete subterane sau aflate pe fundul mării. De asemenea, el menționează în detaliu una dintre aceste facilități se află în partea de vest a lui Puerto Rico și este cunoscut sub numele deProject Seagate”. De asemenea, el mai vorbeşte despre diferite experimente genetice în curs de desfășurare, despre existența celebrelor TR-3B-uri, despre călătoriile interdimensionale și lista poate continua!

Dacă sunteţi interesat şi cunoaşteţi bine limba engleză, eu vă recomand să vă uitaţi la acest film incredibil de peste 2 ore şi jumătate! Şi să nu uitaţi de „stargate”-ul din Golful Aden!