O conspiraţie interesantă: de ce a cumpărat Departamentul de Stat al SUA glande pineale îngheţate de la pinguinii din Argentina? Se fac experimente secrete…

3.912 vizualizari

Departamentul de Stat al SUA a achiziționat glandele pineale congelate de la pinguini din Argentina, dar de ce!?

Wikileaks este binecunoscut pentru documentele confidenţiale pe care le-a dezvăluit lumii; iar printre ele, se află şi această informaţie neobișnuită, care a fost trimisă Departamentului de Stat al SUA din Argentina. Caracterul bizar îl constituie expedierea unor glande pineale congelate, despre care se spune că au ajuns în Boston (SUA) pe 4 august 1973. În august 1973, preşedintele SUA era Richard Nixon, iar William P. Rogers era secretar de stat, cel care conducea Departamentul de Stat.

Pinguinii se găsesc în emisfera sudică a Pământului, şi nu doar în Antarctica (cum există această concepţie). Există populații mari de pinguini în Angola, Argentina, Chile, Noua Zeelandă și Africa de Sud. Multe dintre speciile de pinguini sunt situate în zona temperată, iar o specie – pinguinul Galapagos – locuieşte chiar aproape de Ecuator.

Pinguinii au trei ramificații ale arterei axilare și pot să limiteze orice pierdere de căldură de la înotătoare, deoarece permit sângelui rece să se încălzească cu sângele deja încălzit. Acest lucru explică cum de aceste animalele pot supraviețui în vremea rece din Antarctica. Ei pot, de asemenea, să bea apă sărată, având o glandă supraorbitală, ce are rol de filtru pentru a scoate excesul de sare din sânge.

Dar, de ce ar vrea Departamentul de Stat al SUA să cumpere glande pineale de pinguini? Aşa cum am spus într-un articol recent – Conul de pin, simbolul secret al celui de-al treilea ochi, se află inserat în toate colţurile lumii – glanda pineală, care se găseşte în creier, are o funcţie care nu a fost stabilită niciodată în mod clar de către medici. Această glandă se spune că se află la centrul geometric al creierului și este considerată de către unii ca fiind “cel de-al treilea ochi biologic”; de fapt, în literatura ezoterică, activarea glandei pineale este asociată cu deschiderea celui de-al treilea ochi. Filozoful francez Descartes spunea, referindu-se la glanda pineală, că aceasta reprezintă sediul sufletului.

Tradiția ocultă occidentală este de acord cu vechile texte orientale care afirmă că, odată trezit cel de-al treilea ochi, vom avea parte de: o conştiinţă superioară, o înțelegere mai profundă a vieții și a morții, o capacitate nouă de a controla viitorul, un sentiment de liniște și fericire, abilități extrasenzoriale, clarvăzătoare, intuitive și psihice, o percepție extinsă, o capacitate sporită de autovindecare, o viaţă lipsită de stres şi plină de calm, o nouă sensibilitate.