Site de secrete, stiinta si metafizica

O companie guvernamentală americană va produce microcipuri de implantat în oameni, astfel încât să fim urmăriţi şi când ne ducem la baie! Oculta Mondială nici măcar nu-şi mai ascunde intenţiile!

1 9

cip la oameniUn student de la Universitatea de Stat Southern Connecticut, pe nume Steve Abbagnaro, este în curs de dezvoltare a unei tehnologii pentru Departamentul Securităţii Interne a SUA, prin intermediul companiei sale, Queralt Inc. Compania a fost creată în 2011, cu finanţare privată de la Departamentul Securităţii Interne, având mai mulţi acționari privați. Queralt este o companie care acţionează în domeniul tehnologic, dar să nu uitaţi că guvernul american este unul dintre acţionari!

Printr-un program cu subvenţii federale, compania lui Steve Abbagnaro lucrează în prezent pentru dezvoltarea unui cip implantat în trup, pentru activităţi de spionaj. Dispozitivul se numeşte iQ3 şi poate procesa toate tipurile de date. Cipul oferă date de localizare, informaţii privind temperatura corpului, date biometrice, diverse informaţii personale. Conform descrierii produsului de pe site-ul companiei, queraltinc.com, “iQ3 este capabil să ofere o imagine virtuală mai bună a mediului dumneavoastră.”

Aşadar, pentru o “imagine virtuală mai bună a mediului dvs”, cipul guvernamental vă va ști chiar temperatura corpului! El vă va spiona, de asemenea, şi fiecare mişcare, chiar şi atunci când vă duceţi la baie! Şi va şti, bineînţeles, la ce vă uitaţi atunci când sunteţi în faţa calculatorului. Şi asta pentru că acest cip ce poate fi implantat angajaţilor unei companii/instituţii vor fi monitorizaţi în timpul lor de lucru: momentul în care sosesc la locul de muncă, ce mănâncă la masa de prânz, când se duc la toaletă sau când folosesc calculatoarele. Sistemul utilizează apoi informațiile pentru a stabili modele și pentru a emite o alertă în cazul în care ceva este în neregulă.

Sursa ştirii: massprivatei.blogspot.ro/

P.S. Acest cip (sau ceva asemănător) va fi introdus în etape asupra oamenilor. Mai întâi va fi obligatoriu pentru angajaţii guvernamentali, dar apoi se va extinde şi la angajaţii companiilor. Probabil că ulterior se va extinde la toţi cetăţenii în mod obligatoriu. Despre obligativitatea microcipurilor, am vorbit în cadrul acestui articol din septembrie 2014 (Microcipurile RFID, implantate în noi, vor fi obligatorii, fie că ne place sau nu! Bine aţi venit în “tirania virtuală”!) şi în care explicam foarte clar alţi paşi de introducere a acestor cipuri:

În primul rând, tehnologiile vor trebui să fie, în general, acceptate de societate. Se va începe cu produse “cool” de consum, cum ar fi Google Glass. Apoi, microcipurile RFID vor fi implantate în mod voluntar sub pielea noastră pentru accesul la clădirile publice. În cele din urmă, odată ce conceptul este general acceptat de majoritatea lumii, acest microcip va deveni noul număr de securitate socială” şi va fi obligatoriu.

Oricare alternativă se va alege, nu avem cum să ne mai opunem cipului implantat sub piele. Atunci, adio intimitate!

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie