O cometă de 4 km s-ar îndrepta spre Pământ, pe care l-ar lovi devastator în septembrie 2015! Toate rachetele lumii sunt îndreptate spre cometă! Câtă crezare să dăm unei asemenea informaţii?


cometa PamantŞtirea de mai jos am întâlnit-o pe site-ul worldtruth.tv; din nou creează o panică inutilă în rândul oamenilor care sunt avertizaţi că o cometă masivă s-ar îndrepta spre Pământ în septembrie 2015! Eu o prezint, aşa cum am găsit-o pe site-ul respectiv, pentru a o conştientiza şi a nu o crede în cazul în care o veţi mai întâlni şi pe alte site-uri şi atunci să vă panicaţi inutil. Aşadar, citez din articolul respectiv:

Pentru o vreme, am auzit din mai multe surse diferite despre un meteorit sau asteroid care va produce daune catastrofale pe Pământ și va distruge Statele Unite ale Americii. Dar am o sursă care mi-a confirmat că o cometă de 4 kilometri lărgime şi care este monitorizată de cercetători de mai mulţi ani, se îndreptă spre Pământ, iar lucrul acesta este programat să se întâmple între 15 septembrie 2015 (la două zile după sfârșitul sărbătorii Shemitah) și 28 septembrie 2015 (o altă „lună însângerată” / „Blood moon”).

De asemenea, mi s-a confirmat că acesta este motivul pentru care mai multe state ale lumii au deplasat rachetele în locuri diferite; totodată, astfel se explică de ce în ultimii doi ani a existat o dorinţă bruscă pentru mai multe ţări de a-şi testa rachetele, inclusiv Statele Unite ale Americii în acest an! De ce este nevoie să se mute strategic aceste rachete?

În cazul în care această cometă de 4 km nu se va „sparge”, mai multe rachete din mai multe poziţii pot fi trase în același timp. Cu toate acestea, încă nu există tehnologia de a distruge un corp ceresc, de asemenea dimensiuni, cu o rachetă.

P.S. Deşi ştirea mi se pare fantezistă, totuşi nu pot să nu remarc un articol de pe 14 aprilie 2015 publicat pe reuters.com, în care se arată cum Federal Reserve din New York intenţionează să-şi mute mai multe operaţiuni în Chicago, pentru a se proteja în cazul unui „dezastru natural”. Înseamnă că sunt informaţii că un dezastru natural inevitabil va afecta New York, citadelă situată pe coasta Oceanului Atlantic. Dacă un corp ceresc ar cădea în Oceanul Atlantic, inevitabil s-ar forma un tsunami devastator care pur şi simplu ar mătura toate oraşele situate pe coasta Oceanului Atlantic.


Lasă un comentariu