Site de secrete, stiinta si metafizica

O casă futuristă incredibilă: Aura din Cipru

10 16

Aura1Localizată în Cipru, în apropierea aeroportului internaţional din Cipru, şi în apropierea prestigioasei zone de agrement Larnaca, această casă de lux, denumită “Larnaca” şochează în primul rând prin designul său futuristic şi neobişnuit. Casa are o suprafaţă totală de 912 de metri pătraţi şi este aşezată în faţa unei plaje. Casa are şase dormitoare, o baie turcească, o încăpere de conferinţe, un beci de vinuri, o piscină masivă cu două jacuzzi şi o platformă de yoga.

Toată mobila, finisările, dotările şi tehnologiile din această casă sunt atent selecţionate pentru a se potrivi întregului concept. Multe din piese aparţin unor faimoase mărci de lux şi unor celebri designeri, artişti şi sculptori.

Această casă este chiar de vânzare! Cine are bani o poate achiziţiona cu numai…12,5 milioane de euro! Cam scump, dar merită.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie