O bubuitură puternică şi misterioasă s-a produs deasupra Iaşului! Nu există nicio explicaţie… O fi un experiment cu o nouă armă sau o gaură de vierme creată de extratereştri!?

11.886 vizualizari

IasiO ştire ciudată de pe ziaruldeiasi.ro mi-a atras atenţia – în zona Iaşului, pe 1 iunie 2016, a fost auzită o bubuitură puternică, de origine necunoscută. Citez din articol:

În jurul orei 13:30 o bubuitură năprasnică s-a auzit în tot Iașul și împrejurimi, respectiv Lețcani și Dobrovăț. După comentariile apărute pe rețelele de socializare, zgomotul a fost perceput în mai toate cartierele ieșene.

Prima ”explicație” a fost că s-ar fi tras rachete antigrindină. ”Nu avem vectori pe Iași. Nu a fost efectuată nicio operațiune. Și chiar dacă ar fi fost nu ar fi produs acest zgomot”, ne-a declarat Valerică Moldoveanu, șeful Centrului Antigrindină de la Dancu. ”Nu am primit niciun apel că s-ar fi întâmplat ceva sau vreo alertă”, au spus reprezentanții ISU.

Polițiștii au precizat că singurele acțiuni derulate de ei sunt niște pregătiri pe care le fac mascații. De asemenea, ei nu au primit apeluri telefonice legate de ciudatul zgomot. Nici de la Aeroport nu a venit vreo veste. Aceștia nu au confirmat și nici infirmat prezența vreunui avion supersonic care să fi produs zgomotul.

Gina Tiron, șefa Centrului Meteo Moldova, a precizat că nu s-a semnalat niciun fenomen meteo care să fi produs bubuitura. Reprezentanții Brigada 15 Mecanizată „Podu Înalt” au spus că nu au în derulare niciun exercițiu militar. ”Nu e de la noi”, au spus aceștia.

P.S. Care ar fi totuşi explicaţia? Mai ales că, în comentariile cititorilor, s-a semnalat faptul că bubuitura s-a auzit tocmai până la Hârlău, un orăşel aflat la 76 de km de Iaşi. Aşadar, exclus rachete antigrindă, avion supersonic sau vreun tunet.

Din punctul meu de vedere există două explicaţii, chiar dacă ele par SF la ora actuală:

* e un experiment al Armatei americane cu “tunul cu zgomote înfiorătoare”, o nouă armă al cărui zgomot seamănă cu strigătul furios al Dumnezeului din Vechiul Testament (vedeţi articolul meu de anul trecut: Armata Americană experimentează o nouă armă: “tunul cu zgomote înfiorătoare”, ce seamănă cu strigătul furios al Dumnezeului din Vechiul Testament! Astfel, se explică zgomotele ciudate şi înfricoşătoare auzite în ultimii ani!) sau…

* s-a format o „gaură de vierme” deasupra Iaşului, adică o formaţiune care „îndoaie” timpul şi spaţiul şi care ar fi putut fi creată de avansate civilizaţii extraterestre pentru a călători din alte sisteme solare sau galaxii pe Terra. O asemenea „gaură de vierme” poate fi însoţită cu un zgomot extrem de puternic.