O bubuitură misterioasă şi terifiantă s-a auzit, din nou, la Iaşi. Experimente militare secrete?

107 vizualizari

Se pare că „boom”-urile (bubuiturile) misterioase din jurul Iaşului au reînceput din nou după 1 an de pauză. Astfel, pe 9 iulie 2019, în jurul orei 14, foarte mulţi ieşeni s-au plâns pe reţelele de socializare că au auzit o bubuitură puternică, terifiantă. Bubuitura nu s-a auzit doar la Iaşi, ci şi în localităţile învecinate, existând chiar relatări că ea a fost simţită şi la Vaslui, la aproximativ 65 de km distanţă.

Ca întotdeauna, autorităţile dau din umeri şi nimeni nu se oboseşte să ofere nicio explicaţie. Probabil că se fac teste / experimente secrete, de nu se încearcă să se ofere explicaţii oficiale. Însă, unele autorităţi au confirmat că sursa zgomotului nu provine de la ei. Astfel, Centrul Antigrindină a afirmat că nu a lansat vreo rachetă, iar reprezentanţii ISU Iasi au declarat că nu a avut loc nicio asanare de muniţie şi nu a fost semnalată nicio catastrofă.

Unii experţi spun că de vină pentru zgomotul acesta ar fi „boom-ul sonic”, produs de către un avion supersonic ce ne-a survolat spațiul aerian. Boom-ul sonic este sunetul asociat cu undele de șoc provocate de avioanele supersonice. Acestea produc cantități imense de energie, si un sunet asemănător cu cel al unei explozii. Un avion aflat la 10 km înălţime va produce un boom sonic lateral ce poate ajunge şi la 50 km diametru. Bineînțeles că astfel de exerciți tactice sau de recunoaștere vor fi secrete și niciodată armata nu va recunoște sau divulga detalii.

“Boom”-uri asemănătoare s-au mai auzit şi în anul 2017 (vedeţi articolul meu din august 2017 – Un nou “boom” misterios s-a auzit la Iaşi! Ce se întâmplă?). În 2016 s-au auzit o serie de bubuituri misterioase deasupra Iaşului. Prima bubuitură a fost auzită pe 1 iunie 2016 (aşa cum scriam în acest articol: O bubuitură puternică şi misterioasă s-a produs deasupra Iaşului! Nu există nicio explicaţie… O fi un experiment cu o nouă armă sau o gaură de vierme creată de extratereştri!?). O a doua bubuitură a avut loc pe 9 iunie 2016 tot în zona Iaşului (Din nou s-a produs o bubuitură puternică în zona Iaşului, la o săptămână după prima bubuitură necunoscută! Ceva misterios, ce nu e de origine naturală, se întâmplă…. Dar mass-media oficială din România ignoră complet aceste evenimente!). Alte bubuituri misterioase au avut loc şi pe 29 septembrie 2016 (vedeţi articolul: În Iaşi s-au auzit din nou bubuituri misterioase, exact ca în vara aceasta! E clar că se întâmplă ceva bizar…).

În afară de explicaţia cea mai probabilă (experiment militar secret cu un avion supersonic), mai există şi ipoteza că ar putea fi vorba de un experiment al Armatei americane cu “tunul cu zgomote înfiorătoare”, o nouă armă al cărui zgomot seamănă cu strigătul furios al Dumnezeului din Vechiul Testament (vedeţi articolul meu din 2015: Armata Americană experimentează o nouă armă: “tunul cu zgomote înfiorătoare”, ce seamănă cu strigătul furios al Dumnezeului din Vechiul Testament! Astfel, se explică zgomotele ciudate şi înfricoşătoare auzite în ultimii ani!).