Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

O bombă nucleară a fost lansată de ruşi în oraşul ucrainean Doneţk!? La locul exploziei, s-a format o „ciupercă atomică”!

  •  
  •  
  •  
  •  

explozie nucleara DonetkLucrurile devin din ce în ce mai grave în conflictul din Ucraina. E clar că Putin urmărește destabilizarea și dispariția acestui stat, dar şi aţâţarea unui război distrugător împotriva Occidentului. Un ultim eveniment însă pare să fi „zguduit” şi la propriu şi la figurat evenimentele din această ţară. Citez mai întâi o ştire de pe rt.com (apărută astăzi dimineaţă, 09-02-2015):

Ferestrele au fost spulberate, iar casele zguduite la Donețk (oraş situat în estul Ucrainei), după o explozie uriașă care a zguduit vecinătatea unei uzine chimice din oraş. Un deputat ucrainean a felicitat forțele pro-Kiev pentru lovirea unei ținte, dar încă nu se ştie ce-a fost lovit. Puternica explozie a avut loc la 22:50 ora locală, duminică 08-02-2015. Milițiile locale au raportat că o uzină chimică (DKZHI) a fost ținta artileriei Kievului.

Martorii au văzut cerul luminat de explozie, iar unii locuitori din apropiere şi-au văzut ferestrele sparte de unda de șoc a exploziei, iar mulţi au declarat că au simţit cum pământul se mişcă. Chiar și cei care trăiesc în orașele din apropiere au spus ca simtit „cutremurul”.

„Epicentrul exploziei a fost aproape de DKZHI,” a declarat Konstantin Dolgov, preşedintele Frontului Popular Anti-Kiev pe pagina sa de Facebook. Fabrica este cunoscută pentru producerea de produse chimice utilizate în explozivi industriali, muniții, echipament de artilerie şi bombe. Nu este prima dată când fabrica a fost ținta unui atac al Kievului. Ea a mai fost lovită cu rachete de artilerie, în septembrie și noiembrie 2014.

Forțele de miliție locale nu au confirmat dacă au existat victime, fie printre militari sau civili. Dar ei au spus că incendiul, care a început după explozie, nu constituie o amenințare pentru apariţia de scurgeri chimice.

P.S. Ei bine, un videoclip apărut pe YouTube ne prezintă explozia, care a fost într-adevăr uriaşă, dar totuşi nu pare o explozie „clasică”. După ciuperca făcută pare mai degrabă o explozie nucleară! S-a început a se folosi arme nucleare în conflictul din Ucraina!? Dacă da, cine a fost responsabil? Ucraina? Puţin probabil, pentru că acest stat nu deţine arme nucleare. Mai degrabă, am putea bănui Rusia… Se vrea această mini-explozie nucleară a fi un avertisment al Rusiei împotriva Occidentului, că armele nucleare ruseşti vor putea fi aruncate şi în ţări din Occident?

 


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu