O altă “Ocultă Mondială”: înţelepţi din Shambhala, răspândiţi în întreaga lume, pătrează toate secretele omenirii în pergamente indestructibile

  •  
  •  
  •  
  •  

De multe ori, am vorbit pe acest site despre Oculta Mondială. Prin acest termen, eu înţeleg acele persoane sau grupuri, care, de obicei, nu sunt implicate mult în viaţa publică, care deţin foarte mulţi bani şi putere şi care doresc ca întreaga lume să o conducă, nu doar o parte din ea, aşa cum este astăzi. Dar, să vă prezint şi o altă faţetă a ocultismului, care ţine mai mult de partea spirituală. E vorba de aşa-zişii ocultişti spirituali, care nu doresc dominaţia acestei lumi şi nici bani.

E vorba de nişte gânditori şi oameni spirituali, împrăştiaţi în întreaga lume, şi care îşi petrec viaţa în obscuritate, departe de rumoarea lumii, studiind marile probleme ale universurilor fizice şi spirituale. Ei deţin înregistrări secrete, vechi de milenii, în care sunt păstrate fructele muncilor scolastice din lunga linie de pustnici ai căror succesori sunt. Cunoaşterea primilor strămoşi; înţelepţii din India, Babilonia, Ninive şi Teba imperială; legendele şi tradiţiile comentate de Maeştrii Solon, Pitagora şi Platon, în sălile de mamură din Heliopolis şi Sais; tradiţii care, în zilele lor, deja păreau prea greu de perceput din spatele cortinei înceţoşate a trecutului. Toate acestea şi multe altele sunt înregistrate pe pergamente indestructibile şi transmise cu grijă geloasă de la un adept la altul.

Într-o zi, exploratorii valoroşi vor recupera cheile pierdute şi -mister după mister se va rezolva: templele vor fi dezgropate; secretele camerelor iniţiatice dezvăluite; istoria ocultă a planetei şi raselor umane revelată. Când? La ora numită, o oră nefixată prin capriciu sau fantezie, ci adusă în fiinţă.

Se pare că şeful acestor centre ascunse îşi are căminul în Shambhala, cu ramuri în Siria, Mexic, Egipt, Statele Unite şi Europa, fiecare subordonat grupului mamă al ierarhiei oculte din Shambhala.


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu