Nu-i întâmplător că Donald Trump e prezentat cu o pereche de „coarne de diavol” pe coperta revista „Time!” Şi el, şi Obama şi Hillary Clinton au fost prezentaţi cu aceleaşi coarne…

3.939 vizualizari

trump-coarne-copertaVăd că şi site-urile „oficiale” încep să vadă conspiraţii în lume, nu doar site-urile specializate. Iată, de exemplu, ce putem citi pe site-ul stirileprotv.ro:

Coperta revistei TIME, care îl înfăţişează pe Donald Trump drept „personalitatea anului” a devenit unul dintre cele mai discutate subiecte pe reţelele de socializare.

După ce revista TIME a publicat ediţia specială în care Donald Trump apare pe coperta că „Personalitatea Anului 2016”, internauţii au observat un detaliu straniu, care a stârnit o adevărate nebunie pe reţelele de socializare.

Mai mulţi cititori au observat modul strategic în care au plasat imaginea lui Donald Trump sub numele revistei. Astfel, internauţii sunt de părere că nu întâmplător capul lui Trump este fix sub litera „M”, ceea ce îl face să pară că are coarne de diavol. Faptul că a fost desemnat personalitatea anului nu înseamnă neapărat că impactul său asupra lumii este unul pozitiv. În campania electorală, revista TIME l-a discreditat în mai multe rânduri pe republican.

P.S. Foarte interesant e faptul că revista „Time”, dar şi alte cotidiane oficiale nu sunt la prima „greşeală” de genul acesta. Ele şi-a făcut un obicei de a arăta personalităţile lumii cu aceste coarne:

– în cazul lui Barack Obama (vedeţi articolul meu din septembrie 2014 – Preşedintele Obama apare în cotidianul “New York Times” având coarne deasupra capului! “Forţele demonice se află la conducerea lumii” – acesta e mesajul Ocultei Mondiale! – în care arătam cum în cotidianul “New York Times” apare cu nişte coarne deasupra capului. Atunci spuneam următoarele: Aceasta nu este o glumă, este de fapt un lucru destul de simbolic. Mişcările pe care această păpuşă le face va pune capăt naţiunii americane, dar și altor economii din întreaga lume. De ce l-au pus pe Obama într-un fundal de parcă ar avea coarne? Amintiți-vă că nu există coincidențe, iar acest lucru nu este un accident. Acest lucru arată ceva ce este cu adevărat îngrijorător, arată că Obama este controlat de forţe demonice”.

– în cazul papei Francisc – vedeţi articolul meu din decembrie 2013: Papa Francisc apare cu două “corniţe” deasupra capului pe coperta revistei “Time”, ce aparţine de Oculta Mondială! Vrea să ne transmită în subconştient că el e Antihristul?, în care prezentam cum papa Francisc apare pe coperta revistei “Time” cu alte două coarne. Iar din nou coincidenţă sau doar mesaj ocult?

– în cazul fostului candidat la preşedinţia SUA, Hillary Clinton (vedeţi articolul: Hillary Clinton, viitoarea candidată la preşedinţia SUA, apare cu două corniţe pe coperta revistei “Time”! Forţele demonice care conduc această lume îşi arată colţii!).

Obama coarne 2

papa Coarne 1

hillary clinton coarne

trump-coarne