Noul serial difuzat de reţeaua americană de televiziune Fox se intitulează „Lucifer”! El vrea să ne sugereze ideea că Lucifer / Satana e un personaj bun, care ajută oamenii!

10.020 vizualizari

LuciferPe 25 ianuarie 2016, reţeaua de televiziune americană Fox a început difuzarea unui nou serial de televiziune, intitulat „Lucifer”, în care se urmăreşte viața lui Satana în timp ce acesta trăiește în Los Angeles (vedeţi articolul de pe Wikipedia). În încercarea de a rezolva o crimă, el se foloseşte de puterile sale pentru a ajuta oamenii. Precum se observă, aceasta este încă o înşelătorie a mass-mediei oficiale, care vine să ne sugereze ideea că Lucifer este „tipul cel bun”, care ajută oamenii. Cât de departe s-a ajuns?

Iată ce scrie Fox despre acest serial: „Lucifer este un serial de televiziune american, difuzat pe Fox, și care este o adaptare liberă a personajului de benzi desenate, creat de Neil Gaiman, pentru seria de benzi desenate „The Sandman”. Bazat pe personajele create de Neil Gaiman, Sam Keith și Mike Dringenberg, personajul principal al serialului TV este Lucifer, care, plictisit și nefericit ca Domn al Iadului, demisionează din tronul său, îşi abandonează regatul, pentru a ajunge în Los Angeles, unde dă o mână de ajutor Poliţiei pentru a pedepsi criminalii”.

Crearea simpatiei pentru diavol

Scopul clar al serialului este acela de a schimba imaginea diavolului din descrierea biblică. Așa cum se menționează în fragmentul de mai jos, Domnul Iisus Hristos l-a numit pe Satan drept „ucigaș de la început” și „tatăl minciunii”: „Voi sunteţi din tatăl vostru diavolul şi vreţi să faceţi poftele tatălui vostru. El, de la început, a fost ucigător de oameni şi nu a stat întru adevăr, pentru că nu este adevăr întru el. Când grăieşte minciuna, grăieşte dintru ale sale, căci este mincinos şi tatăl minciunii” (Ioan 8:44).

În serialul de televiziune „Lucifer”, Diavolul spune numai adevărul. Şi, în plus, el vrea să ajute omenirea. Iată, de exemplu, ce se spune într-o cronică a episodului-pilot al serialului: „Vă vine să credeți sau nu, o creatură care aduce răul și ispitele, poate uneori să facă şi lucruri frumoase, cum ar fi să dea un ajutor în a investiga o crimă, a salva viața umană și a refuza să accepte orice suflet omenesc, chiar dacă ei sunt dispuşi să-l vândă”. Aceasta este exact genul de minciună, pe care Satana vrea s-o implanteze în inimile și mințile oamenilor. Şi nu mă mai miră deloc că „mass-media oficială” produce şi difuzează asemenea filme…