Noua reclamă la apa minerală Zizin e plină de simboluri oculte şi sataniste! Baphomet, Sehmet, bufniţa…

10.497 vizualizari

ZizinUn cititor fidel site-ului (Alexandru) mi-a trimis un email în care îmi atrăgea atenţia asupra noii reclame de la apa minerală Zizin. Îi mulţumesc foarte mult pentru observaţiile făcute şi, după ce-am analizat-o mai atent, am observat că are 100% dreptate. Da, dragi cititori, este o nouă reclamă marca „Oculta Mondială”. Vreau însă să subliniez de la bun început că prin acest articol nu am în niciun într-un caz de gând să denigrez apa minerală Zizin (pe care am gustat-o şi o consider bună şi sănătoasă pentru organism), ci să scot în evidenţă elementele oculte prezente în reclama de la această apă minerală, reclamă prezentă pe mai multe posturi de televiziune.

Astfel, în reclama video apar două personaje (soţ şi soţie), parodiate sub forma a două animale, un cerb şi o leoaică. O mişcare extrem de subtilă, însă, pentru cine cunoaşte puţină mitologie şi istorie a ocultismului va observa că, de fapt, e vorba de Baphomet şi Sehmet.

1) Baphomet este un cap misterios, la care se închinau cavalerii templieri, ce au fost acuzaţi de erezie de Biserica Catolică. E posibil ca craniul magic să fi fost legat de cultul şarpelui, aşa cum am scris într-un articol din 2013 (Baphomet, craniul magic căruia i se închinau cavalerii templieri, e legat de cultul şarpelui?). Citez din acel articol:

E posibil ca termenul de Baphomet să-şi aibă originea în deşerturile din Yemen. Localnicii de acolo se numesc Al-Mahara şi au conceput mai multe mijloace de combatere a veninului de şarpe. Exista o categorie specială de preoţi, cărora li se spunea Raaboot şi se presupune că ei cunoşteau secretul, care se transmitea din tată în fiu. Legendele lor spun că sunt imuni la muşcătura de şarpe. Daca un şarpe muşcă pe cineva, e chemat un Raaboot care, împreuna cu alţi câţiva, stă lângă rănit şi intonează „Bahamoot, Baha-moot” fără variaţii de ton. Astfel, rănitul vomită otrava sau o elimină din corp pe cealaltă cale. Apoi Raaboot pleacă.

Oare e cu putinţă ca Bahamoot, descântec pentru vindecarea muşcăturii de şarpe, să fi străbătut mai multe culturi şi astfel să fi descoperit că e un cuvânt care numeşte „şarpele cap”, acelaşi pe care îl venerau templierii? În lipsa altor elemente, etimologia celor două obiecte strâns legate este atât de asemănătoare, încât arată că limbajul cultului şarpelui se răspândise pretutindeni.

În secolul al XIX-lea, ocultistul Eliphas Levi îl desenează pe Baphomet sub formă de trup de om şi chip de „capră sălbatică”, având pentagrama şi două coarne în frunte:

Baphomet

 

2) Sehmet (Sekhmet) – este o zeiţă egipteană sub formă de leoaică. Sehmet este o zeiţă a războiului, doritoare de sânge. Pofta sa de sânge devenise atât de mare, încât zeul care a creat-o (zeul-soare Ra) n-o putea opri decât îmbătând-o, dându-i vin roşu în loc de sânge. Pentru Illuminati, Sehmet este simbolul femeii malefice, femeii care doreşte să manipuleze şi să controleze bărbaţii.

Sekhmet

Priviţi acum cele două personaje din reclamă… le întruchipează pe Baphomet şi Sehmet, două personaje malefice din istorie şi mitologie:

Zizin 1

În plus, în stânga imaginii se observă şi o statuetă ciudată, ce seamănă cu o bufniţă!

Zizin 3

Bufniţa este folosită de mult timp ca simbol de către ocultişti, dar şi de către celebra organizaţia satanistă Bohemian Groove.

În concluzie, ce se vrea a fi această reclamă la Zizin? O odă simbolurilor oculte şi sataniste!? Cei care au realizat videoclipul au fost extrem de conştienţi de această simbolistică, ce nu a fost aleasă deloc întâmplător.