Noua ordine mondială vrea să preia controlul asupra industriei de marijuana medicinală!

4.314 vizualizari

marijuana-beyerDupă mai multe luni de negocieri, gigantul alimentar Monsanto a fost achiziționat cu succes de către compania germană Bayer, care, în afară de medicamente, este şi un mare producător de seminţe. Monsanto a fost achiziţionată cu imensa sumă de 66 de miliarde de dolari. Despre această achiziţie, am scris în cadrul acestui articol: S-a născut un monstru pe piaţa mondială: mega-corporaţia Bayer-Monsanto! Ea va produce alimente modificate genetic, pentru a ne îmbolnăvi, şi medicamente, pentru a încerca să ne tratăm de aceste boli!

Spuneam atunci următoarele: „Fuziunea Beyer-Monsanto pare “logică” pentru cele două corporaţii: pe de-o parte, oamenii sunt îmbolnăviţi cu alimente modificate genetic (ale Monsanto), iar pe de altă parte, ei vor da o mulţime de bani pentru a încerca să se vindece (cu medicamentele Bayer). Afacerea este excelentă pentru EI, dar dezastruoasă pentru oameni…”

Dar, mai există şi o altă consecinţă în preluarea companiei Monsanto de către Beyer: controlul industriei de marijuana medicinală, care este folosită cu succes în tratamentul cancerului şi a altor boli grave. Monsanto are o relaţie de afaceri cu o companie numită Scott’s Miracle-Gro, care îşi desfăşoară activitatea în marijuana medicinală, în statele americane unde ea a fost dezincriminată. Anterior, preşedintele acestei companii, Jim Hagadorn, şi-a exprimat intentia de a aloca 500 milioane dolari în a cumpăra firme din industria de marijuana medicinală din Statele Unite, pentru a stabili un monopol în țară.

Şi Bayer va avea un rol important de jucat în acest plan. Compania germană are o mulțime de afaceri cu o companie din Marea Britanie, numită GW Pharmaceuticals, care creşte plante de canabis și produce medicamente pe bază de marijuana. Acest lucru a condus firesc la bănuiala că Monsanto și partenerii ei intenționează să-şi mute afacerea marijuanei şi pe piața europeană.

Potrivit unora, monopolizarea industriei de marijuana de către companii precum Monsanto şi Beyer, ar putea crea probleme serioase pentru consumatori și pacienți care se bazează pe utilizările medicale ale plantei. Se spune că aceste companii au început deja modificarea genetică a canabisului, astfel încât această plantă e posibil să nu mai fie la fel de eficientă în viitor…