Norvegia a oferit Braziliei incredibila sumă de 1 miliard de dolari pentru a-şi proteja pădurile! De ce? Oculta Mondială vrea să-şi securizeze artefactele din jungla amazoniană, cele care ar schimba total istoria omenirii!

4.808 vizualizari

padure amazonianaCiteam pe site-ul greatnews.ro o ştire interesantă despre cum Norvegia a interzis prin lege despăduririle. Foarte bine! Aşa ar trebui să se întâmple şi în cazul României:

Norvegia a devenit prima țară din lume care a interzis tăierile de pădure la ras, marcând astfel un pas extrem de important în lupta împotriva despăduririlor globale, relatează CNN (…) Când pădurile sunt tăiate la ras și incendiate, carbonul din copaci este eliminat sub formă de dioxid de carbon, acesta fiind principalul gaz cu efect de seră care contribuie la încălzirea climei.

Şi acum vine chestia care m-a pus mult pe gânduri:

Statul norvegian și-a demonstrat și în trecut seriozitatea în privința grijii față de mediu, mai scrie CNN. În anul 2008, Norvegia a oferit Braziliei un miliard de dolari pentru a o ajuta în lupta împotriva despăduririlor din pădurea amazoniană. Acest ajutor a dus la reducerea despăduririlor cu 75% în ultimii 7 ani.

1 miliard de dolari ajutor oferit de Norvegia Braziliei pentru a lupta împotriva despăduririlor din jungla amazoniană!? Suma mi se pare imensă… Ce treabă are statul norvegian să ajute un alt stat de pe alt continent? Dacă era vorba de un ajutor împotriva sărăciei, mai înţelegeam, dar, de obicei, aceste ajutoare sunt de ordinul milioanelor de dolari, maxim câteva zeci de milioane, nu miliarde. De aceea, e ceva ce îmi sună foarte suspect…

Îndrăznesc să merg cu imaginaţia mea mai departe. Citeam mai demult într-o nu ştiu care publicaţie că Norvegia primeşte (neoficial, dar regulat) bani din partea marilor familii ale Ocultei Mondiale (Soroş, Rothschild etc.), pentru ca statul norvegian să finanţeze diferite acţiuni din întreaga lume, acolo unde Oculta Mondială are interes. Procedând astfel, lucrurile nu mai ridică prea multă suspiciuni (una e să primeşti milioane de dolari de la un guvern, şi altfel de la un ONG sau persoană privată).

Aşadar, întrebarea care mi-o pun e următoarea: ce interese ascunse are Oculta Mondială în jungla amazoniană? Şi să nu-mi spuneţi că o interesează protecţia mediului înconjurător… Atunci, mi-a venit ideea: în zona junglei Amazonului se găsesc o mulţime de artefacte, rămase de la o civilizaţie necunoscută. De exemplu, în cele câteva articole despre care am scris pe site: piramidele din zona Amazonului (Misterioasele piramide ale Amazonului! Cine a construit în mijlocul junglei asemenea structuri înalte şi cu ce scop!?), schelete de giganţi amazonieni (Descoperire şocantă a antropologilor: s-a găsit o specie de giganţi amazonieni de 2,5 metri înălţime! Încă o dovadă că “legendele” despre uriaşii din vechime reprezintă realitatea!) sau o piatră uriaşă şi misterioasă cu chip de om (O piatră gigantică misterioasă, cu chip de om, a fost descoperită în jungla amazoniană! Ce monument incredibil!). Şi cine ştie câte secrete se mai găsesc aici… Iar prin defrişarea pădurii amazoniene, aceste secrete deveneau din ce în ce mai vizibile.

Desigur, asta nu înseamnă că aş susţine defrişarea pădurilor, oriunde ea ar avea loc; voiam doar să arăt că Oculta Mondială doreşte să păstreze ascunse toate artefactele care ar schimba drastic toată istoria omenirii, aşa cum noi o cunoaştem.