Noi dovezi ştiinţifice care demonstrează că vaccinul Gardasil (împotriva virusului HPV) poate fi mortal

8
2

vaccin21Paragraful de mai jos este traducerea şi adaptarea unui reportaj apărut în cadrul reţelei de televiziune americane CBS şi prezintă drama trăită de unele fete, după ce au făcut vaccinul Gardasil (împotriva virusului HPV). Reportajul original îl puteţi găsi în josul paginii. CBS  e o televiziune americană profesionistă, şi nu se poate pune la îndoială veridicitatea reportajelor făcute. Poate că acest articol va atrage şi mai mult atenţia celor care încă cred că „efectele adverse ale vaccinului Gardasil sunt doar o obsesie a unor conspiraţionişti”. Sperăm ca mai mulţi părinţi de fetiţe din România să citească acest articol şi să ia decizia corectă: să nu-şi vaccineze fetiţele! De asemenea, cine nu a citit şi primul articol original al acestui site, o poate face acum: https://www.lovendal.ro/wp52/conspiratia-virusului-hpv-cum-vaccinul-gardasil-vrea-sa-pacaleasca-femeile/

Cum a devenit o studentă bolnavă după ce a făcut vaccinul Gardasil

Gabrielle Swank era o studentă strălucită. Şi conducătoare unui grup de majorete. Şi asta înainte ca ea să devină foarte bolnavă, exact după ce a făcut o doză de vaccin cu Gardasil. „Şi am zis să-l fac, după ce am urmărit reclamele la televizor”, a declarat Gabrielle Swank.

Dar Gaby s-a îmbolnăvit după vaccinare. A făcut un accident şi are probleme cu inima. Neurologul său crede că este în legătură cu vaccinul Gardasil. Dr. Dwight Lindholm, neurologul Gabriellei, declară: „Cred că unii oameni au efecte adverse serioase la acest vaccin”.

Vaccinul Gardasil are de 30 de ori mai multe efecte adverse decât un vaccin obişnuit

Toamna trecută, autorităţile guvernamentale au tras concluzia că nu există nicio legătură între Gardasil şi efectele adverse pe care le-a avut Gaby, dar o nouă cercetare pune la îndoială această afirmaţie. E vorba de Centrul Naţional de Informare privind Vaccinurile, ce a comparat vaccinul Gardasil, cu alte vaccinuri ce au fost oferite tinerilor. Gardasil a determinat o rată de vizite la spital de 3 ori mai mare după vaccinare (5.021) faţă de 1.667, la celelalte vaccinuri. Referitor la efectele adverse, aceste sunt de 30 de ori mai mari decât la celelalte vaccinuri.

O fată ce a murit la trei săptămâni după ce a fost vaccinată cu Gardasil

„N-ar fi trebuit să facă vaccinarea. Dacă n-ar fi făcut asta, ea ar fi fost aici, pentru a o îmbrăţişa”, declară Emily Tarsell. Fiica lui Emily Tarsell, Chris, a murit la trei săptămâni după ce a fost vaccinată cu Gardasil, unul din cele 29 de victime raportate în SUA în 2 ani de vaccinare.

Un specialist declară: „E iresponsabil să nu se ia nicio acţiune cu privire la vaccinul Gardasil”

Barbara Fisher, de la Centrul Naţional de Informare privind Vaccinurile, declară: „Acum ştim din acest raport că există mai multe morţi asociate cu vaccinul Gardasil, comparativ cu alte vaccinuri făcute în aceeaşi grupă de vârstă. E ceva iresponsabil să nu se ia nicio acţiune”.

Merck, compania producătoare a vaccinului, continuă să fie iresponsabilă

Compania producătoare a vaccinului, Merck, FDA (Agenţia Federală de Medicamente şi Alimente) şi CDC (Centrul de Control al Bolilor) pun la îndoială validitatea acestei analize, afirmând că vor continua să analizeze informaţiile, dar totuşi Gardasil rămâne un vaccin sigur şi eficient, iar beneficiile sale depăşesc cu mult riscurile care le-ar putea implica.

Dar sunt oameni care cred că vaccinul le-a făcut rău, ca Gabrielle, care nu mai poate fi majoretă, şi nici să mai urmeze cursurile. Shannon Schrag, mama lui Gabrielle afirmă: „Mă simt destul de vinovată, pentru că eu am determinat-o să facă vaccinul”.

Între timp, compania producătoare a vaccinului, Merck, a cerut Agenţiei Americane de Alimente şi Medicamente să aprobe ca acest vaccin să fie extins şi la băieţi, pentru că ar putea să poarte virusul HPV de la fete şi să-l transmită mai departe. Asta înseamnă că numărul oamenilor care ar putea beneficia de vaccin s-ar dubla.