Nişte artefacte incredibile din Mexic îi prezintă pe „oamenii-şopârlă” la bordul unor farfurii zburătoare! O fi fost extratereştri-reptilieni!?


om soparla Remojadas 1Trecutul omenirii e plin de mistere ce n-au fost lămurite nici până în ziua de astăzi, iar o parte din aceste mistere este dat de artefactele extraordinare care sunt descoperite peste tot în lume. Din păcate, doar o parte din aceste artefacte sunt expuse în muzee, şi asta pentru că multe din ele sunt ascunse ochiul publicului. De ce? Pentru că ar dezvălui mari secrete ale omenirii, iar o forţă ocultă a hotărât ca ele să fie „invizibile” omului obişnuit.

Artefactele despre care doresc să vorbesc în acest articol aparţin culturii Remojadas din Mexic. Dacă nu aţi aflat încă nimic despre această cultură, Wikipedia vine cu unele explicaţii:

Remojadas este o cultură şi un sit arheologic care a înflorit pe coasta Golfului Veracruz din Mexic între anii 100 î.Hr. şi 800 d.Hr. Ea este considerată a face parte din mai marea cultură clasică Veracruz. O investigaţie mai amplă asupra acestei culturi este necesară. Remojadas este cunoscută în special pentru olăritul său şi pentru figurinele de ceramică.

Dar mie, de departe cele mai interesante mi se par a fi figurinele care îl reprezintă pe omul-şopârlă (un reptilian), ce stă pe o farfurie zburătoare. Ce naiba erau ei? Extratereştri-reptilieni veniţi pe navele lor spaţiale pe Pământ?

Minunaţi-vă şi judecaţi şi singuri!

om soparla Remojadas 2

om soparla Remojadas 3

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO