Site de secrete, stiinta si metafizica

Nephilim, “îngerii căzuţi din Biblie”, trăiesc şi astăzi pe Pământ! Nu mai sunt giganţi ca pe vremuri, s-au hibridizat şi se ascund în spatele preşedinţilor, regilor, şefilor de mari corporaţii…

9 2.076

gigantii Nephilim

ATENŢIE! Acest articol e doar o traducere şi nu reprezintă neapărat punctul de vedere al editorului!

În SUA există peste 120 de baze subterane militare situate sub cele mai importante orașe. Există, de asemenea, multe baze militare subterane şi în Canada. Aproape toate aceste baze au peste 3 km adâncime și au diametre cuprinse între 15 şi 25 de kilometri. Ele au fost construite neîncetat, începând din anii 40. Aceste baze sunt conectate în subteran cu oraşele mari, prin mijloace de transport de mare viteză, care au viteze de până la 2000 km/h.

Baza subterană militară Dulce din New Mexico este cunoscută pentru experimentele sale oribile din punct de vedere bio-genetic, pentru hibrizii Nephilim, pentru manipularea atomică, pentru clonări, pentru studii ale aurei umane, ale controlului minții, pentru implantarea de cipuri umane, dar şi pentru sacrificii umane satanice.

Nephilim (“Cei căzuţi” din Biblie) ştiu că nu mai pot fi nemuritori în suflet, aşa că încearcă încă de la începuturi să fie nemuritori în corpul fizic, prin orice mijloace. Ei doresc să fie în măsură să se bucure de experiența fizică la maxim, fără frontiere şi fără repercusiuni, prin plăceri perverse, indiferent de decadente pot fi acestea.

Nephilim au fost odată giganţi, dar acum nu mai sunt; prin hibridizare cu oamenii, au devenit asemenea oamenilor. Ei au început să pună stăpânire pe lume, iar cei mai mulţi dintre hibrizii Nephilim se regăsesc astăzi ascunşi în preşedinţi, regi, miniştri, guvernatori, şefi de corporaţii gigantice etc. Dar, ei nu se vor mai ascunde mult timp; încetul cu încetul, adevărul va ieşi la suprafaţă.

Sursa: http://humansarefree.com/

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie