Nelson Mandela e mort de 6 luni! 91 de lideri mondiali s-au strâns în Africa de Sud pe 10 decembrie pentru a se închina „demonilor-extratereştri”!

7.722 vizualizari

lideri mondiali extraterestriConform declaraţiilor oficiale, Nelson Mandela ar fi murit pe 5 decembrie 2013. Însă nu acesta este adevărul. Există o publicaţie, intitulată „The Guardian Express” care susţine că liderul sud-african este mort încă din 11 iunie 2013, însă a fost anunţat ca fiind decedat peste 6 luni. Nu m-ar mira ca acest lucru să fie adevărat. Se întâmplă adesea ca moartea unui lider importantă să fie anunţată publicului mult mai târziu (vezi cazul liderului venezuelan Hugo Chavez, aşa cum scriam în cadrul acestui articol: Am avut din nou dreptate: “Secretele lui Lovendal” v-a vorbit cu o săptămână înainte de posibila moarte a lui Hugo Chavez, aşa cum fac acum toate site-urile de ştiri).

„The Guardian Express” a primit vestea morţii lui Mandela în iunie 2013 de la o sursă anonimă şi a oferit în premieră mondială această informaţie. Începând din iunie 2013, site-ul publicaţiei a fost ţinta unui atac cibernetic; chiar de a doua zi după publicarea ştirei privind moartea lui Mandela, site-ul a fost închis timp de trei zile. De ce? Cine nu a dorit să se afle acest lucru şi cu ce scop? Un înalt oficial guvernamental din Africa de Sud (dar care a dorit să-şi păstreze anonimitatea) a confirmat faptul că începând cu 11 iunie 2013, Mandela era mort la creier, dar a fost ţinut artificial „în viaţă”, cu ajutorul aparatelor, până pe 5 decembrie.

Scopul? Şi aici vin multe speculaţii… Pe 10 decembrie 2013, la funeraliile lui Mandela au participat numai puţin de 91 de şefi de state şi de guverne din întreaga lume. Cei 91 de lideri ai lumii s-au dus în Africa de Sud doar pentru funeraliile lui Mandela? Pentru a afla scopul, vreau mai întâi să vă prezint un articol extrem de interesant publicat pe 30 noiembrie 2013 în Huffington Post. Articolul a fost postat pe 30 noiembrie 2013 (deci cu 6 zile înainte de moartea oficială a lui Mandela) şi poartă numele de „Teoria Convenţiei privind OZN-urile din Africa de Sud: extratereştrii survolează Pământul pentru aur”. Iată un rezumat al articolului:

Extratereştrii, ca şi oamenii, explorează Pământul de mii de ani pentru căutarea de aur, susţine organizatorul primei conferinţe privind Ştiinţa şi Conştiinţa OZN-urilor, care a avut loc ca Johannesburg (Africa de Sud) la sfârşitul lunii noiembrie 2013. Michael Tellinger, organizatorul conferinţei, a declarat următoarele unui post de televiziune: „Există o bătălie pentru pământ între forţele întunecate. Toate guvernele lumii sunt instrumentele aplicării voinţei unui mic grup de indivizi, care se trag din linia de sânge regală („royal bloodline”) veche de mii de ani. De 300.000 de ani, extratereştrii vin pe planeta noastră în căutarea aurului; ei au clonat codul lor genetic şi au dat naştere umanităţii. De atunci ei se află în contact cu liderii lumii. Extratereştrii sunt obsedaţi după aur.”

Şi, ca urmare a rezervelor sale de aur şi diamante, Africa de Sud se află în centrul atenţiei extratereştrilor. Acelaşi Tellinger declară „Africa de Sud este leagănul umanităţii”. Şi se pare că în presa sud-africană există informaţii şocante despre prezenţa unor extratereştri care „vânează”aurul în această ţară.

Am întâlnit pe YouTube un videoclip publicat de CourageousNerdz şi care susţine că cei 91 de lideri ai lumii s-au strâns pe 10 decembrie 2013 nu pentru funeraliile lui Nelson Mandela (care au fost doar un pretext), ci pentru a se închina „demonilor extratereştri” (aşa-zişilor „îngeri căzuţi” din Biblie) care conduc această lume.

Pe 10 iulie 2013, şi eu am scris acest articol (Trei preşedinţi americani (Obama, Bush şi Clinton) s-au dus în Africa pentru a se închina noului stăpân al planetei, Marduk, regele extratereştrilor Anunnaki) în care am arătat că 3 preşedinţi americani au ajuns concomitent în Africa de Sud pentru a se închina lui Marduk, noului stăpân al planetei, „regele demonilor extratereştrilor”. Interesant că această informaţie şocantă şi de necrezut o întâlnim 5 luni mai târziu, însă de data aceasta nu e vorba de doar 3 oficialităţi de stat, ci de… 91! Probabil că puţin vor crede aşa ceva, iar cei mai mulţi vor continua să aibă încredere că „iubiţii noştri conducători s-au dus pe 10 decembrie 2013 pentru a aduce un ultimul omagiu marelui luptător pentru libertate, Nelson Mandela”…