„Naţiunile lumii trebuie să se unească, pentru că următorul război va fi unul interplanetar”! Din nou, Oculta Mondială ne manipulează cu falsa invazie extraterestră…

3.663 vizualizari

invazia extraterestrilor 20Există o carte apărută în 1997 şi intitulată „The Day After Roswell”, adică „Ziua după Roswell”, carte scrisă de colonelul american în retragere, Philip J. Corso. Consider această carte o mare manipulare a publicului, şi am să vă explic de ce. Dar, mai întâi, să vedem care sunt principalele idei din cartea lui Corso:

* Corso explică în carte realitatea „războiului rece” din SUA şi URSS, când aceste două mari puteri au creat arme nucleare capabile de a distruge Pământul de 5 ori. Dacă ambele tabere le-ar fi lansat, rezultatul ar fi fost o sinucidere mutuală pentru întreg Pământul. Adevărul ar fi acela că ambele tabere adverse erau conştiente de o ameninţare extraterestră, care ar fi pus în pericol viaţa tuturor de pe planetă. Atât SUA cât şi URSS ar fi dezvoltat tehnologii de apărare, nu pentru a le folosi reciproc împotriva lor, aşa cum mass-media a susţinut, ci pentru a apăra Pământul de un atac extraterestru potenţial. Corso se întreabă: de ce două puteri militare ale lumii ar fi fabricat sute de arme nucleare, care ar fi distrus total Pământul?

* Acesta ar fi fost şi motivul principal pentru misiunea Apollo pe Lună din 1969. Misiunea nu avea treabă cu explorarea spaţiului, ci era vorba de stabilirea unei baze pe Lună, care ar fi acţionat ca „post de recunoaştere” pentru Pământ. Numărul mare de sateliţi orbitând Pământul au acelaşi scop de protecţie.

* Corso explică faptul că tehnologia recuperată de la prăbuşirea unei nave spaţiale extraterestre în Roswell, New Mexico, în iulie 1947, a fost folosită de oamenii de ştiinţă americani pentru construirea tehnologiei avansate pe care o avem astăzi. Această tehnologie a putut fi folosită pentru construirea „avionului invizibil”, precum şi a altor arme avansate din punct de vedere tehnologic, toate având scopul de a-i împiedica pe extratereştri în a invada Pământul.

* SUA şi URSS şi-au făcut chiar planuri secrete în cazul unui atac extraterestru. Dacă extratereştrii ne-ar fi invadat, doar jumătate de Pământ ar fi fost sacrificat, cealaltă jumătate luptând pentru salvarea omenirii.

* Generalul american Douglas McArthur chiar a făcut odată o remarcă în „New York Times”, în anul 1955, precum că tot pericolul vine din spaţiul extraterestru. „Naţiunile lumii trebuie să se unească, pentru că următorul război va fi unul interplanetar”.

* O bază extraterestră ar fi fost observată pe Lună de astronautul Neil Armstrong, în timpul misiunii Apollo 11. Astronauţii misiunii Mercury 7 au observat că erau urmăriţi constant de OZN-uri. De aceea, misiunile Apollo au fost anulate: pentru că nu se putea garanta securitatea astronauţilor de ameninţările extratereştrilor!

P.S. Eu cred în continuare că această carte se înscrie în propaganda falsă a Ocultei Mondiale, care doreşte să creeze impresia că noi, oamenii, am fi ameninţaţi de extartereştri. Şi, de aceea, ar trebui să ne unim eforturile, în acceptarea unui guvern mondial şi a unei armate mondiale care să ne păzească de ameninţarea extraterestră iminentă. Reamintesc pentru a nu ştiu câta oară vorbele preşedintelui american Ronald Reagan, care a declarat public nu o dată că „Poate că avem nevoie de o ameninţare globală de afară. Câteodată, mă întreb cât de repede diferenţele noastre la nivel global ar dispărea dacă ne-am confrunta cu o ameninţare extraterestră, din afara lumii acesteia.”

Şi iată argumentul deplin că totul este o manipulare: dacă extratereştrii existau, erau atât de avansaţi tehnologic şi voiau să ne distrugă, o făceau demult! Noi, oamenii, suntem capabili de peste 60 de ani să ne distrugem planeta, în câteva clipe, cu armele nucleare pe care le deţinem. Ce mai aşteaptă extratereştrii? Să avansăm atât de mult tehnologic încât să le putem face faţă? De ce nu ne-au distrus deja? De ce nu ne-au invadat deja? Ce mai aşteaptă!?