NASA îşi continuă minciunile cu privire la „încălzirea globală” şi ameninţă, din nou, că Pământul va arde! 31.000 de oameni de ştiinţă americani nu mai cred în minciunile NASA!

4.796 vizualizari

incalzirea globala NASACel puţin o dată pe lună, apare câte o ştire mincinoasă în care suntem din nou ameninţaţi cu fenomenul „încălzirii globale” din cauza activităţii umane. Acest fenomen nu există… este cea mai mare înşelătorie a Ocultei Mondiale, care îşi doreşte să-şi realizeze planul perfid: acela de a produce o eră glaciară artificială, astfel încât să omoare cât mai multă populaţie (vedeţi articolul meu din 2012: Bill Gates şi alţi bogătaşi ai lumii doresc uciderea a miliarde de oameni, prin crearea unei “ere glaciare” artificiale).

De-a lungul istoriei, au existat şi ani mai calzi şi ani mai friguroşi, totul depinzând în special de ciclurile Soarelui. Nu are nicio legătură cu activitatea umană; e adevărat că această activitate produce poluare, însă între poluarea industrială şi aşa-zisa încălzire globală nu există absolut nicio legătură. Iar NASA se pare că este unul din instrumentele propagandei mincinoase a „încălzirii globale”, ceea ce arată încă o dată că această organizaţie este una a Ocultei Mondiale.

Haideţi să vedem minciuna lui NASA privind „încălzirea globală”. Citez de pe protv.ro:

Anul acesta (2016) a fost unul foarte călduros, temperatura medie globală crescând cu cu 1.38 grade Celsius, peste nivelul înregistrat în secolul al XIX-lea, foarte aproape de limita acceptată în acordul climatic de la Paris, adică de 1.5 grade Celsius. Iulie a fost cea mai călduroasă luna de când se ţine evidenţa modernă a climei, încă din 1880. Cu fiecare lună care a trecut încă din octombrie 2015, s-a stabilit un nou record al temperaturii, în materie de căldură.

NASA spune că evidenţele temperaturii din trecut, stabilite cu ajutorul analizei gheţarilor şi sedimentelor, sugerează faptul că încălzirea din ultimele decenii este anormală faţă de ultimul mileniu. “În ultimii 30 de ani, Planeta noastră s-a schimbat foarte mult, este ceva fără precedent, în ultimii 1000 de ani. Nicio perioadă din secolul XX până astăzi nu a mai arătat o asemenea fluctuaţie a temperaturii că aceasta. Ca să menţinem limita creşterii temperaturii sub 1.5 grade Celsius, trebuie să reducem în timp util emisiile de monoxid de carbon”, a explicat Gavin Schimit, Director NASA al Institutului pentru Studiile Spaţiale.

NASA, alături de Agenţia Naţională Oceanică şi de Administraţie Atmosferică, a descoperit faptul că temperatura globală a crescut, în ultimii 5000 de ani, cu 4-7 grade Celsius. Creşterea temperaturii în ultimele secole este de 10 ori mari rapidă decât în precedentul etalon al încălzirii. Ritmul încălzirii globale este la momentul actual este de 20 de ori mai rapid decât media istorică din ultimii 100 de ani, conform NASA.

P.S. Să comentăm această ştire. E adevărat că anul acesta (2016) a fost ceva mai cald faţă de alţi ani, dar lucrul acesta e normal (aşa cum am spus mai sus): întotdeauna există ani mai calzi sau ani mai răcoroşi, din cauza variaţiei ciclului solar. Nu-i nimic îngrijorător. Anul trecut (2015) a fost un an mai răcoros. De exemplu, site-ul wobleibtdieglobaleerwaermung.wordpress.com ne vorbeşte într-un articol din 26 august 2015 că gheaţa Groenlandei – o insulă masivă situată în nordul continentului european – a crescut în mod semnificativ, ceea ce pune la îndoială încă o dată ridicola teorie a “încălzirii globale”.

Cu 1 an înainte, în iunie 2014, s-au înregistrat cele mai scăzute temperaturi din istorie în Antarctica, conform site-ul Institutului Naţional de Meteorologie al Franţei (meteofrance.fr). Apoi, într-un studiu din 2012, intitulat “Temperaturile extratropicale din emisferica nordică din ultimele 2 milenii”, şi realizat de B. Christiansen de la Institutul Danez de Meteorologie şi  F.C. Ljungqvist, de la Universitatea din Stockholm, nivelul de căldură din a doua jumătate a secolului al X-lea a egalat sau e depăşit uşor nivelul de căldură din secolul al XX-lea. Un alt studiu, realizat de Esper şi alţi autori a fost publicat în Jurnalul de Schimbare Planetară şi Globală. Acesta arată că nu doar verile din mijlocul Evului Mediu au fost mai călduroase decât cele din prezente, dar şi numeroase veri din timpul Imperiului Roman (de acum 2.000 de ani) erau mai fierbinţi decât cele de azi.

Pe de altă parte, se pare că oamenii de ştiinţă se pare că nu sunt mai sunt dispuşi să mai accepte şarada asta cu încălzirea globală. Până în momentul de faţă, peste 31.000 de oameni de ştiinţă americani au semnat o petiţie în care pun la îndoială schimbările climatice din cauza activităţii umane. Cercetătorii, probabil, au fost convinşi de revelaţiile unui cercetător NASA retras (se pare că doar cei retraşi de la NASA spun adevărul! – ceilalţi, care sunt în funcţii, susţin minciunile conducerii NASA!), John L. Casey. Acesta a demonstrat faptul că ciclurile solare din sistemul nostru solar au o corelaţie directă cu încălzirea globală. Astfel, chiar dacă Pământul ar experimenta încălzirea globală, acesta este un fenomen natural, ce este independent de activitatea umană.