Site de secrete, stiinta si metafizica

NASA a bombardat în secret Luna, pentru a distruge bazele extraterestre de pe ea! Totul a fost mascat sub forma unei “misiuni ştiinţifice”…

8 231

NASA bomba LunaEste posibil ca NASA să fi bombardat Luna, în scopul de a distruge o bază extraterestră? De ce nu? N-ar fi imposibil, iar NASA n-ar fi la prima încercare când ne-ar ascunde acest lucru. Conform mai multor imagini “bizare” există mai multe structuri posibil extraterestre pe suprafața Lunii, iar NASA a lansat o armă cinetică de 2 tone pentru a le distruge, în ciuda legilor internaționale care interzic acest lucru.

Acolo, pe suprafaţa Lunii, în mai multe fotografii, apar în mod clar structuri artificiale. Deşi NASA şi alte agenţii guvernamentale ale altor state au încercat un fel de “cenzură” asupra acestor informaţii, din ce în ce mai mulţi ufologi sunt convinşi că multe ni se ascund despre Lună. În 2011, aşa cum scriam în acest articol – NASA a instituit zone de excludere aeriană pe Lună, pentru a ascunde artifactele extraterestre – agenţia spaţială americană, simţând presiuni din partea opiniei publice privind dezvăluirea structurilor extraterestre şi artefactelor de pe Lună, a făcut o mişcare incredibilă: a anunţat zone de excludere aeriană pe Lună! Ceea ce arată clar că are ceva de ascuns.

Una dintre cele mai interesante conspiraţii despre Lună, ce implică o acoperire “tipică”, a fost misiunea NASA LCROSS din 2009, atunci când americanii au bombardat suprafața Lunii pentru presupuse scopuri “științifice”. În ciuda faptului că este strict interzis de legile internaţionale, NASA a lansat o armă cinetică “Centaur”, care a avut un impact asupra Lunii. Numai puţin de 4 tratate şi convenţii internaţionale au fost încălcate de către NASA, odată cu lansarea acestei arme. Dar cui pasă?

Arma cinetică NASA de 2 tone, lansată în 2009, a creat pe Lună un crater lat de 8 km. Oficial, obiectivul principal al misiunii LCROSS a fost acela de a explora prezența gheții de apă într-o regiune polară lunară. Dar, conform relatărilor mai multor conspiraţionişti, scopul adevărat al misiunii NASA a fost acela de a bombarda şi distruge bazele extraterestre din acea regiune a Lunii. Nu se ştie însă dacă mai erau active sau erau părăsite, însă riscau să fie ulterior deconspirate.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie