Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Musulmanii sunt ucişi cu “armele lui Iisus”

180

TrijiconUn nou scandal internaţional de proporţii este pe cale să izbucnească, după ce o firmă de armament din S.U.A. a produs arme de foc destinate teatrelor de luptă din Irak şi Afganistan. Până aici nimic deosebit, cu precizarea că noile puşti, mitraliere şi lunete sunt inscripţionate cu versete din Noul Testament, fapt ce alimentează retorica grupărilor islamiste cu privire la atacurile şi motivaţiile “Cruciaţilor” moderni.

Firma Trijicon, producătoare şi furnizoare de materiale militare pentru armata americană, a livrat unităţilor combatante din Irak şi Afganistan mai multe lunete de mare precizie, inscripţionate cu pasaje biblice. Trijicon are contracte anuale de peste 660 milioane de dolari pentru a produce mai mult de 800.000 de lunete. Scandalul a fost declanşat în momentul în care lunetele au fost folosite în şedinţele de antrenament ale soldaţior irakieni şi afgani care luptă de partea Coaliţiei conduse de S.U.A., soldaţii de religie musulmană reclamând că au ajuns să folosească arme cu mesaje biblice.

O serie de lunete au fost inscripţionate cu codul 2COR4:6, care face trimitere directă la capitolul biblic II Corinteni, versetul 4:6 (“Fiindcă Dumnezeu, Care a zis: «Strălucească, din întuneric, lumina» – El a strălucit în inimile noastre, ca să strălucească cunoştinţa slavei lui Dumnezeu pe faţa lui Christos”). Altă inscripţie cuprinde citate din Apocalipsă şi Evangheliile după Matei şi Ioan, trimiţînd spre persoana Mântuitorului ca “Lumină a lumii”, după cum sugerează lunetele din clasa JN8:12: “Eu sunt Lumina lumii; cel ce Îmi urmează Mie nu va umbla în întuneric, ci va avea lumina vieţii”.

Tom Munson, directorul de vânzări şi marketing pentru Trijicon, a declarat presei că: “Inscripţiile stau foarte bine acolo unde le este locul, firma noastră producând, întotdeauna, lunete cu mesaje biblice. Nu văd nimic greşit sau ilegal în aceste măsuri”. Pe de altă parte, oficiali din cadrul U.S. Army şi Marine Corps au declarat că nu ştiau nimic de inscripţii, urmând să dezbată dacă le vor menţine sau le vor şterge. “Este foarte grav, este o greşeală impardonabilă, violează Constituţia şi încalcă o serie de legi federale. Genul acesta de provocări permite mujahedinilor, talibanilor şi mişcării Al-Qaeda să afirme că musulmanii sunt împuşcaţi cu armele lui Iisus”, acuză Michael Weistein, de la Military Religious Freedom Foundation, o organizaţie americană care militează pentru separarea Bisericii de stat, în armată.

Sursa: www.ziarultricolorul.ro

Orgoni Crystal