Home Almeea “Moşul” cu chip strălucitor din Cer – o fiinţă supranaturală întâlnită în...
Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

“Moşul” cu chip strălucitor din Cer – o fiinţă supranaturală întâlnită în multe relatări din România

533

blankIn unele texte sumeriene si ebraice, se mentioneaza faptul ciudat ca fata unor fiinte din cer stralucea intens. Tinand cont de acest fapt, 3 marturii din anii ’30 din Romania, vorbesc de intalnirea cu un “Mos” din Cer, cu un chip extrem de stralucitor.

De exemplu, presa vremii semnala cazul unui cioban, care a semnalat ca pe timp de viscol, intr-o noapte de vineri, a intalnit un batran cu o fata luminoasa cuprinsa ca de o flacara. Acesta i-a dispus sa sape in acel loc o fantana.

Maica Veronica de la manastirea Vladimiresti, avea varsta de 16 ani in 1937, cand, fiind la camp, a vazut coborand intr-o lumina intensa, dintr-un nor, un Mos cu barba mare, mustatile rasucite bagate in barba, cu un par matasos lasat pe spate. Imbracamintea ii era alba si lunga, de i se vedeau numai degetele de la picioare. De data aceasta Mosul este asimilat cu Iisus Hristos. Interesanta este afirmatia ca, intr- una din viziuni, norul care il ducea sau il lua pe Mosu era patrat.

Taranul Ionica a povestit ca ducandu-se la arat pe deal, s-a pomenit, in plina zi, cu un patrat de lumina care venise prin aer de la Est si care se asezase pe sol. Caii omului s-au speriat atat de tare incat au fugit singuri pana in sat. De data aceasta Mosul nu a aparut, dar cazul merita retinut pentru forma fenomenului, forma care va mai fi intalnita.

Orgoni Crystal

 

Pentru a putea citi articolul, va rugam dezactivati adblocker-ul pentru acest site! Va multumim!